- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво го правите най вече с или без презерватив?
Първоначално написано от hamilcar
по-принцип със...но има и моменти в който само зарад кефа(щото е мн голям кеф) го правим без,но това са мн редки случай,но незабравими....![]()
PEACE)
Винаги със много е безотговорно да го правиш без независимо колко доверие имаш на партнйора си и после как нема да има по 100000 теми дали съм бременна?:P
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
еми нормално да има по 1000 теми щом имат проблеми хората нали затова се казва teenproblem a не retardproblem....
Абсолютно винаги С презерватив![]()
С презерватив. Пробвали сме и без, но ни е шубеОбикновенно Durex extra safe или Sportex chick.
Кого ше ти излезат клиповете в замунда каталог ХХХ ??? деба курватаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
С новия ми приятел повечето пъти го правихме без до сега но си поговорихме и решихме че с презерватив е по-добре за да няма ядове и да сме и двамата напълно спокойни както по време така и след акта.
без когато съм с постоянен партнйор/като сега/
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
естествено че с презерватив
макар че пак има рискове, ни така сме си преценилиПървоначално написано от Marinchety
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
почти винаги без! моя не е джентълмен и не обича костюми... ексхибиционист деа
![]()
ама аз съм по сериозните връзки, такива за по една нощ ги търся, ама лесно се влюбвам мамка му и от несериозно става баси майката
ама ако дай боже се случи да ми върже некоя (сега 8ми декември идва и ще ходя сам) ще ползвам предпазен костюм
Казвате,че сте по-сигурни като го правите със ..... но случайно ако се скъса ..... все пак това е ставало не един или два пъти![]()
![]()
![]()
Досега никога не съм го правил без.
Правя го и с презерватив и без,но най-вече без....
А и зависи с кой го правя...![]()
ahahahahha много чсно, че винаги го правя с, когато спя с човек, който не е минал през редица изследвания (т.е. не е мой дългогодишен партньор) - грешка е да се прави без (казвам го, защотото веднъж се случи така и то с най-добрия ми приятел и после не ми даде мира, докато не се изследвах), но това зависи от възпитанието на един човек - вярно е - по-сенситив е без, но някой ще отрече ли, че не е яко да си с всеки, който те кефи... на мнение съм, че и двете могат да съсипят живота на едно момиче... но както казах вече - въпрос на възпитание