- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За мен ли е???
:grinХаресвам си едно момче близо 6 месеца .. 1во бяхме само приятели а след тфа почнах да се влюбвам в него той е по голям от мен ии все ме кара да излизаме на кафе но аз не съм от същия гра а с автобус е за 15 минути до неговия град дали ме харесва или си играе смен как да разбера ?![]()
на силата да се довериш трябва тя знае вярния отгоровор
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Като излезеш с него ще разбереш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Излезте 1, 2, 3 пъти или та колкото е нужно и разбери![]()
Първоначално написано от haritov
Yes Master Yoda![]()
![]()
![]()
![]()
чакай аз да се пробвам ;
'Избор имаш ти, към правилната страна отиди или към тъмната страна се присъедини'![]()
![]()
900г вече джедаите уча и сам избирам кога да обучаПървоначално написано от john95
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аэ не съм екстрасенс.
Ако има някой такъм във форума ще иэвадиш късмет,но пък може да ти иэлеэе скъпо.Не энам как вървят цените.
[size=7][b][u]fosse cos
излезте няколко пъти.. като за начало говорете за общи неща и постепенно ще разбреш дали те харесва![]()
yeap.Първоначално написано от sasha_90
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Izlez s nego,posle mu namekni 4e e negov red da doide v tvoq grad.Ako idva zna4i ima jelanie,a ako se opravdava-znae6 kakvo zna4iUspeh!
значи, че няма пари.Първоначално написано от svm1987
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
^и това е вариант !!
Ако те харесваше до сега да е дошъл..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
е 15 минути може и пеша да ги мине.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Съгласна съм.Но щом имаш съмнения ,че си играе с теб без да си излезнала дори с него ,значи има и повод. . внимавайПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Но все пак ти си знаеш![]()
ама за 15 мин е с автобуса иначе е за около половин час...:P
кажи му да дойде да те взема ако е толкова проблем 15 мин в автобуса ..
Parite sa6to mogat da sa opravdanie.Ne kazvam sre6ti vseki den,edin pat v sedmicata pone...
сигурно си пада по теб, ама не знам как се държи или нещо подобно което да помогне....![]()
дамПървоначално написано от irr3plac3able
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!