- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ли е
че си харесвам батко от 12-ти клас а аз съм едва 8-ми класНИКОЙ (освен 2 момичета) не знаят че го харесвам, но ме съветват да престана
![]()
Пп:И убидите моля да си ги спестите![]()
И къде е смисъла в цялата работаНе го обичаш, само го харесваш. Иди и му кажи
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Батко![]()
А иначе ти ако го харесваш, никой не може да те накара да престанеш.. Харесвай си го.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не е кофти![]()
... ич да ти не е![]()
![]()
![]()
Щото повечето си мислят: Яяя тая малката си пада по батковци, значи е курва![]()
Говоря по принцип![]()
абе сегашните зайки будят разни неприлични представи в главата ми..![]()
4 години си е една напълно нормална разлика,така че не виждам причина да се притесняваш ...![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тук думата курва означава "момиче, което се различава от собствената ми представа за такова". С една дума ако за някой е ненормално момиче да ходи с по-голям значи тя е курва. Не се впрягай.Първоначално написано от TheOnee
не е кофти...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
ми харесвай си го .. кой те спира ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
а бе тоя чичкка dimitar_ak къв е бе ? На колко е бати ко прай в тоя форум не мога да го разбера
phah
Пускам по малко акъл в едни празни главициПървоначално написано от balon4eee
![]()
да
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не е кофти. Кажи му, пък квото стане![]()
Е, той ако е чичка, аз съм направо пенсионерка.Първоначално написано от balon4eee
Айде, да не се обиждаме на възраст. Нали форумът е за това - тийнейджърите да споделят проблемите си, да се поучат от историите на връстниците си и да ПОЛУЧАТ СЪВЕТ.
Къде пише, че този съвет не може да дойде от някой по-възрастен и с повече опит ???
Брей, нещо като не ви хареса и вадите от девет кладенеца вода.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Абе що да е кофти, аз в 8 клас много харесвах един 12токласник, ама си останах само с харесването. Няква мацка от класа ми ме изпревари и после година и нещо ходиха, много готина двойка бяха.Нищо лошо няма, предприеми нещо смело.
![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
щтот тая мода с батковците води до доста разочарованияПървоначално написано от TheOnee
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Как можа въобще да си го помислиш? о.О
Не се Убиждай,ама един 18-19 годишен трудно може да гледа на 13-14 годишно момиче като нещо повече от дете.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
айде да го напрайме daddyproblem.net![]()
Ебавам се ебавам се не ми пречите
phah