- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем...
Здравейте. бих искал да ви споделя най голямия си проблем който ме измъчва от години. имам проблем с говора. по точно проблем с изговарянето на някои букви С Ч Ш сещта те се фифля си малко. това много наранява самочувстието ми и просто ме подтиска и ме кара да се затварям в себе си. немисля че сам грозно момче но ..... ще се радвам да чуя мненията ви по темта . благодаря
Мм .. Аз не мисля , че трябва да се притесняваш ! Не се затваряй в себе си и недей да се интересуваш от хорското мнение ! :P
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Първоначално написано от sl0w
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да не ти пука, пък и след време има шанс да си оправиш. Познавах един с подобен проблем, но се оправи от самосебеси.
Не че нещо ама къде е въпроса в темата?
Има логопеди - отиваш и нещата се оправят.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не мисля, че това е нещо от което трябва да се притесняваш чак толкова, та камоли да се затваряш сам в себе си. Горе главата![]()
няма от какво да се притесняваш, но иначе логопед ...
А как викаш на гаджето - "Шлядку бебЦи"![]()
Този пък, к'во се подиграваш бе шматка ...Първоначално написано от golqmumnik
Даже иронията му не се получи. :ДПървоначално написано от FromAutumToAshes
Като не може да казва "С" той и "Ц" няма да може, бе, олигофрен...
Заеби, човека е малоумен![]()
Исках да кажа,че няма човек без дефекти бе,кво се палите,малко хумор не е излишен.Първоначално написано от cataclysm
![]()
е какво ти пука.. тва е нещо,което не можеш да си избереш .. при някои даже е хубаво. Не трябва да се притесняваш от това .. пък ако толкова ти пречи мисля,че има начини да се оправи : )) .
л о г о п е д
и на мен ми се иска да ходя, заради "р"-то, ама ще видим
Нали... на чужд гръб винаги е най-смешно и най-лесно. Пфу да ви...Първоначално написано от golqmumnik
Няма да ходиш.Първоначално написано от Snickers
Знаеш защо...Първоначално написано от Snickers
Предпочитам "генерале".![]()
ХмхПървоначално написано от cataclysm
аз пък обичам да ми се подчиняват
Аз ти се подчинявам.![]()