- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбудил ли се е
Натискахме се с приятеля ми, но прекъснах нещата и той каза че отива до WC да пикае. Бави се около 3мин и излезе. Възбуден ли е бил?
YoU CaN'T HaVe eVeRyThinG.. BuT ... YoU CaN tRy ...
само тоалетната знае..
от къде можем да знаем ние?![/u]
не се изказвай неподготвен,прасе
да отговарят момчетата![]()
![]()
отговорих..
ДА,бил е възбуден!
не се изказвай неподготвен,прасе
хахахи като се изпикае му пада ли?
П.С. : Съжалявам, но нямам пенис и не мога да знам.
не
ебал е една пичка
в кенефу
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
E...добре радвам се,че му действам :P![]()
Ейййй...кажи честно възбудил ли се е, че явно е под голямо внимание. Айде като питаш кенефа, ни кажи, щото в момента пращя от любопитство и няма да мога да спя.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
що не го питаш? Ние не сме му светили за да знаем,но най вероятно да възбудил се е.
е нали сте се натискали.. би трябвало да си го усетила ако е вдигнал парашута![]()
Fuck is good,
Fuck is funny,
A lot of people fuck for money,
If you think the fuck is funny,
Fuck yourself and save your money!!!
о кристанлна топко, таро карти и боб, кажете истината на това момиче, щот съм сигурен, че тук никой не знае :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
всъщност може да се пишка... При условие , че няма да свърши отива да се облекчава по друг начинПървоначално написано от stupiddog
Ако прекъснем секса то аз отивам до кенефа поне да се изпикам... И надървен... Нищо ми няма, не ми е гръмнала оная работа още
![]()
И колко се е бавил... 3 мин... Бил си е една чикия!![]()
Станислава
Ти ако не го възбудиш,по-добре го пиши бегал !![]()
Support your local club!!!
Или си е бил чекията в тоалетната.
Или му е било трудно да се изпикае след като е бил надървен.
Но, ако е неопитен и няма сефте може и да е първото, знае ли се![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
както каза Di "само тоалетната знае.."![]()
Просто аз
Опитен е и съм сигурна , че не си е бил нищо за толкова кратко време, но отговора на t0d1t0 като че ли най-прилича на ситуацията:
Първоначално написано от t0d1t0
Бая ще се озори да пикае надървен.Най-много да си е набил една бърза чекия.
Първоначално написано от t0d1t0
Брой ги.Първоначално написано от Rebirthing
Възможностите са 2... или чакал да му спадне преди да се изпишка, или е имал кратко забавление с госпожица Дясна Ръка.. Мога да ти подскажа как да разбереш кое от двете.. Принципно ще кажеш.. абе и двете са облекчения и двете са с усмивка... но едното (познай кое) е съпроводено с учестено дишане и повече кеф..така че си припомни дали твоят приятел е излязъл дишайки тежко и широка усмивка или просто усмивка
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Първоначално написано от CaSsIe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ROFLCOPTER ЛЛЕлеле ... уБи ме
RaZZ
възбудил ли се е...
![]()
![]()