- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ебахти джедайската ситуация...
Учителя Ви Йода демак аз,се събра с едно момиче с което се бяха скарали за глупости но любивта надделя и пак бяхме заедно.
Но днес ми се обади и каза,че е по-добре да се разделим,защото някакси било различно и иска да мине време и пак ще се съберем може би.
Какво да ви кажа добро утро с тая новина ме събудиха...чувствам се ужасно като прегазен от стадо банти,но още я обичам и силно се надявам да се съберем...истината е че я обичам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
;]] i na men mi se sly4i absolutno s16tata istoriq samo deto az s1m momi4e i toi mi be6e p1rviq..po s16tiq na4in iska6e da se razdelim i sled vreme da se s1berem pak i taka stana,k1sahme s1birahme se oba4e zapo4na da ni stava navik dok1ty edna ve4er ne se skarahme za6toto i na dvamata ni be6e pisnalo ot vsi4ko tova i se razdelihme okon4atelno.Naistina mnogo me bole6e da go gledam s dryga,a i na nego ne my be6e lesno,no za 6tastie sega sme mnogo dobri priqteli ako imame problemi si spodelqme i si pomagame vzaimno..toi e sam az p1k si imam seriozen priqtel i taka....
No da ti kaja..mislq 4e ako vedn1j vr1zkata se razpadne dobre moment na nervi,ot4aqnie i t.n...n0 ako stane pove4e ot vedn1j nedei da ima6 golemi nadejdi,vqrno 4e se sly4vat 4ydesa,no te sa 1 na 1000[!]
ние не сме се и карали...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ееее Гошко...що се излагаш мойто момче...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Това е малко като рибарлък - Рибо, ти стой тук в живарника, аз пак ще хвърля въдицата, пък ако не извадя нещо по-добро ще те взимам в къщи да те ям.
Нещо ми се струва, че тази твоя джадайска връзка няма да изкара много.
чест не ми трябва може да съм луд може да съм глупак но я обичам и ако трябва да избирам между честта си и нея избора ми е ясенПървоначално написано от valdesbg
ех Учительо Йода,аз вярвам,че ще направите правилния избор и заради п*тка п*тка няма да ставате! С жени,които ви въртят на пръстта си и ту напред ту назад не си заслужава да се занимавате![]()
куай гон джин винаги казва че понякога трябва да се нарушават правилата както правя аз не лесно да обичаш някой...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
а забравих да допълня разделяме се за 22 път днес...
Това момиче очевидно не знае какво иска и те командори доста![]()
мазохист ли съм?Първоначално написано от hottie
![]()
ДаАко ти обаче я отрежеш тя ще се моли да се върне при теб(според мен). Което не е гаранция че ще потръгнат дбре нещата разбира се. По-недостъпните са най-исканите
![]()
Нарушават се сладките забрани. Да уважаваш себе си обаче,е закон,който прекрачване не трябва да има!Първоначално написано от haritov
слушай сърцето си.. покажи и обичта си..
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Първоначално написано от huksy
за 23 път... +1![]()
Ей това имах предвид Гошко. Виж каката ги разбира тия нещаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
На джедаите не им ли беше забранено обвързването? Ако е така значи трябва да се радваш.
ти нямаш силата за да се наречеш йода!
не ставаш за ДАЖАЙ.
Харесва ли ти ролята на резерва?
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Първоначално написано от lovercho93
![]()
![]()
seki si fa6ta pytq ko se zanimava6 ima sumata i raboti za vyr6ene za neq si trygnal da misli6 dokato tq si gleda kefa... i priqtelkatata ti edin bog znae kva e smotla ne se zanimavai...
MM доста неприятно. Не знам, но връзката дори и прекъсната за 2ри път може пак да се поднови и то да стане страшно истинска връзка.Говорят от личен опит.Така че не губи надежда.Но я остави тя де потърсиУспех!