.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Град
    Бикини-Ботъм
    Щом я обичаш,и го осъзнаваш,нашите съвети не са ти особено полезни или оригинални,така че бягай да я оплакваш ,а като се съберете за 23-ти път,ви пожелавам дълготрайно щастие.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Ебахти джедайската ситуация...

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Учителя Ви Йода демак аз,се събра с едно момиче с което се бяха скарали за глупости но любивта надделя и пак бяхме заедно.
    Но днес ми се обади и каза,че е по-добре да се разделим,защото някакси било различно и иска да мине време и пак ще се съберем може би.

Какво да ви кажа добро утро с тая новина ме събудиха...чувствам се ужасно като прегазен от стадо банти,но още я обичам и силно се надявам да се съберем...истината е че я обичам
    Някак си се опитваш да бъдеш забавен със странен хумор, но всъщност всичко изглежда доста жалко. Когато видиш, че с една жена не става я зарязваш и се запознаваш с нова. По-интересно е.

Голям фен
    lovercho93 едва ли се пише дажай,но не съм запозната с тия ви джадайски глупости

по темата:Мисля че връзката ви е обречена ако ще и 3000 пъти да се събирате и разделяте.Говоря ти от личен обит,а и не само съм го изпитала,а и съм го виждала.Каквото и да правите няма да се получи.По-добре и кажи чао и продължавай напред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си