.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: This Is It ..

This Is It ..

Е, някой ходи ли на филма за Майкъл Джексън снощи ?
    Кой с какво впечатление остана ?
    И как Ви се стори филма .. ?

Дано да има някой друг фен тука

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Абе аз съм си на мнение, че докато Майкъл беше жив - никой от вас не се сещаше за него, а сега всеки започна да му чете книгите и да му гледа филмите.. и не казвам, че и ти не си го слушал преди това, но масово хората показват това..

ТОЧНО! Един вид преиграват само за да се покажат като най-лудите фенове,а до сега не са слушали и една негова песен примерно...
    Нов човек съм

Град
    asfasfasfasfasfas
    Майкчо не беше ли побелял като платно, разпадащ се негър, който съвсем между другото, беше и доказан педофил?

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Абе аз съм си на мнение, че докато Майкъл беше жив - никой от вас не се сещаше за него, а сега всеки започна да му чете книгите и да му гледа филмите.. и не казвам, че и ти не си го слушал преди това, но масово хората показват това..
    мхм
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Много точно казано.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на lenito_sf
    suitable Абсолютно съгласна.. но такава е вечната иронията .Сещам се за поне още 3 изпълнители и актьори(актриси) чиито имена бяха оплювани докато бяха живи, а след като при едни или други условия са се споминали публиката се сети ,че са били велики в работата си. Но това беше извън темата ..
    Харесвам Майкъл от малка не само заради гласа му и движенията ,но и заради човечността му .Още не съм ходила да гледам филма ,но тези дни със сигурност ще мина през Арена ииии очаквам много

Всъщност темата ми не беше за това какво мислите вие, за това как и кога е станал популярен Майкъл Джексън.Това изобщо не ме вълнува.И никъде не споменах, че съм фенка просто най - обикновенно попитах дали някой е ходил на филма ?
    Ако беше поредица от Хари Потър едва ли някой щеше да се развика.
    Ставате банални с това 'от както почина всички са му фенове' дрън - дрън та пляс! Повечето хора, който го коментират това изобщо не знаят за какво става въпрос, още по - малко пък са компетентни по тази тема.И въпреки това вече казах, че не създадох темата с такава цел.Ако има някой нека напише мнение по въпросите ми , защото не ме интересува кво сте яли вчера

♫ Beautiful.. ♫

Голям фен Аватара на TrustNobody
    вярно ли е, че този филм е минал ХП по гледаемост според IDMB

Град
    Варна
    Аз вчера ходих на премиерата и наистина много ми хареса този филм.Изключително вдъхновяващ... абе нямам думи...Представлява подготовката за концертите,които така и не се състояха.Дават там танцьорите от къде идват,интервюта,репетиции, анци,песни всичко... Много хора се разплакаха по време на филма и като свърши всички станахме и почнахме да пляскаме Който харесва музиката и танците на Майкъл трябва да го гледа наистина беше великолепен филм за легендата MJ.
    Am I invisible because you ignore me?

Град
    in my world!
    ами за съжаление ще го дават само в столицата .. иначе бих отишла с голям интерес все пак той бе вели човек
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    Париииии, още парииииии...и пак парииии

Град
    Германия
    Ще го гледам тоя уйкенд.Майкъл е моят идол.

`TrustNobody` - Вярно е, той мина всички филми , не само Хари

`D0ll` - Благодаря ти.

SunShinePearl - Не само в столицата ще го дават.Мисля,че бяха още около 5 града в България

♫ Beautiful.. ♫

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    вярно ли е, че този филм е минал ХП по гледаемост според IDMB

само искам да спомена че аз съм заклет фен на поп музиката от както открих този жанр (а тва беше мнооого отдавна) и от тогава имам две големи мечти от които една вече няма да се сбъдне със сигурност! мечтите ми бяха да видя Кристина Агилера и Майкъл Джексън на живо ... възхищавам се на тяхното творчество и смятам че 90% от хората виждат не майкъл джексън твореца а майкъл белия негър! същите които станаха фенове на бритни след като си обръсна главата и онези които харесваха джанет джексън след като едната и гърда се показа на едни музикални награди...

по темата. мн съжалявам че не мога да го гледам... сиг съм че филмът е страшно интересен...

пп: нека не забравяме че много творци са станали известни след кончината си.. такъв е и ван гог който през живота си не е продал и едно платно!
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Гледай филма! Никой друг не е способен да направи такова шоу, каквото Майкъл щеше да направи!
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    И какво предлагаш да напрайме?
    Всички трябва да се гаврят с него като е умрял и т.н.т
    Тогава дали ще си доволен?

Много мразя тъпи изказваня,някой казал че не било готино че станало еди какво си и айде и аз да го кажа

Иначе по темата ми е интересно да го видя филма,стига да имам време

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Ами аз днес съм на филма и очаквам много...Иначе относно Майкъл...Няма какво да кажа..Просто една легенда...Велик..Изумителен ..Феноменален...НЕВЕРОЯТЕН... От малка го слушам и не го харесвам само като изпълнител а и като човек...

Голям фен
    Град
    Току що се върнах от филма...Невероятен е...Беше прекрасно...Даваха как е подготвял концертите си без почивка...Имаше весели и тъжни моменти...Някои хора в залата поплакаха...Накрая след филма всички започнаха да пляскат...Беше невероятно...Нека хората които наистина оценяват Майкъл да отидат на филма...Няма да съжеляват!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
    Току що се върнах от филма...Невероятен е...Беше прекрасно...Даваха как е подготвял концертите си без почивка...Имаше весели и тъжни моменти...Някои хора в залата поплакаха...Накрая след филма всички започнаха да пляскат...Беше невероятно...Нека хората които наистина оценяват Майкъл да отидат на филма...Няма да съжеляват!
    тенкс за отзивите .. сега и след твоето мнение съм решила тази седмица да ходя да го гледам .. харесвам Майкъл от малка ,израстнала съм с него музиката му и изобщо самия той винаги са ме карали да се усмихвам докато беше жив ... много се надявам филма да покрие и надмине очакванията ми

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
    тенкс за отзивите .. сега и след твоето мнение съм решила тази седмица да ходя да го гледам .. харесвам Майкъл от малка ,израстнала съм с него музиката му и изобщо самия той винаги са ме карали да се усмихвам докато беше жив ... много се надявам филма да покрие и надмине очакванията ми

Хехехее много се радавам че и ти го харесвааш Щом го слушаш от малка няма начин да не ти хареса филма..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    ами за съжаление ще го дават само в столицата .. иначе бих отишла с голям интерес все пак той бе вели човек
    сигурна ли си Защото във Велико Търново също ще го дават тия дни.. и аз ще го пропусна, защото не съм му никакъв фен, а и не ме интересува...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си