.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    мииии начи аз си мисля че ставаш човека прасе и за да не умреш тряя те затворят в клетка и да те угояват за коледа

ПС : да живеят свинските уши

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от jojankaa
    мииии начи аз си мисля че ставаш човека прасе и за да не умреш тряя те затворят в клетка и да те угояват за коледа

ПС : да живеят свинските уши
    О.О

Град
    blagoevgrad
    Да ви кажа свинският грип е като обикновеният.Смърт настига тези които са с отслабена имунна система например не може една жена на дието 100 години която пие и пуши безразборно като я хване грип естествено че ще има последстия но ако се вземат мерки на време и човек по принцип живее здравословно всичко ще е наред.Важно е да се знае че смъртта е причинена от вторичната бактериална среда тоест натрупването на още бактерии в тялото точно поради тази причина повече хора умират защотото имат и други сериозни проблеми със здравето и имунната система
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Единствената разлика при свинския и обкновения грип е това, че всеки болен от свински грип е пред обектива. Това създава усещането, че вируса е прекалено опасен и смъртоносен. Ако тази журналистическа практика се приложи към друг сезонен щам ще ни настръхнат косите.
    В момента боледувам от грип и изобщо не ме е еня кой щам е. Карам го леко и ми е предписано само Fervex, капки за нос и витамини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си