- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко за Свинския грип пишете каквото знаете?!
мииии начи аз си мисля че ставаш човека прасе и за да не умреш тряя те затворят в клетка и да те угояват за коледа![]()
ПС : да живеят свинските уши![]()
О.ОПървоначално написано от jojankaa
![]()
![]()
Да ви кажа свинският грип е като обикновеният.Смърт настига тези които са с отслабена имунна система например не може една жена на дието 100 години която пие и пуши безразборно като я хване грип естествено че ще има последстия но ако се вземат мерки на време и човек по принцип живее здравословно всичко ще е наред.Важно е да се знае че смъртта е причинена от вторичната бактериална среда тоест натрупването на още бактерии в тялото точно поради тази причина повече хора умират защотото имат и други сериозни проблеми със здравето и имунната система![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Единствената разлика при свинския и обкновения грип е това, че всеки болен от свински грип е пред обектива. Това създава усещането, че вируса е прекалено опасен и смъртоносен. Ако тази журналистическа практика се приложи към друг сезонен щам ще ни настръхнат косите.
В момента боледувам от грип и изобщо не ме е еня кой щам е. Карам го леко и ми е предписано само Fervex, капки за нос и витамини.