В архивите на Ватикана четох,че има специален отряд свещенници екзорсисти обучени за борба с демоните.Във всяка държава имало такъв свещенник най-малко един.В архивите се споменава за хора обладани от демони.
На 14. 05. 2008г.Ватикана официално съобщи, че признава съществуването на демонични същества.
Интересно е защо най-голямата религиозна институция в света напоследък започва да сваля своите "козове". Ватикана винаги е отричала съществуването на всичко друго освен Бог. Въпреки че покойният Йоан-Павел Втори е участвал в екзорсизъм. През 1982 той прогонва демон от душата на италианка и дори този случай е останал в архивите на Ватикана.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ватикана винаги е отричала съществуването на всичко друго освен Бог.
ъ?
Пич, според Библията демони има, Ватикана никога не е отричал съществуването на демони.
Съгласен съм,но на нас казват каквото е удобно.все някак трябва да скрият истината.Първоначално написано от SolusChristus
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Библията е публично достояние, няма как да скрият нищо.
Всеки с вярата си...Първоначално написано от SolusChristus
Първоначално написано от haritov
Ватикана се води християнска организация. Главната документация за християнската религия е Библията. Ако искаш да разбереш християнството, четеш Библията. Толкова ли е сложно?
Би ли ми казал каков искаш да докажеш?Първоначално написано от SolusChristus
Всичко което съм написал са факти писани не от мен.Ако не ми вярваш провери какво ми се правиш на големия разбирач?!
Братле, ти си идиот.
Който казва, че Ватикана отрича съществуването на демони също е идиот.
бе ватикана е пълна с идиоти вие знаете ли че чак 1991 година Ватикана признаВА че земята е кръгла???? друго нямам кво да кажа просто...
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
На 14. 05. 2008г.Ватикана официално съобщи, че признава съществуването на демонични същества.Първоначално написано от SolusChristus
аз че съм идиот идиот съм ,но те моля чети повече какво пиша
и били ми казал какво искаш да кажеш с коментарите си?
не ти долавям тезата
кога съм казал,че Ватикана отрича демоните?
Във Ватикана има една бъблиотека там се намират всички архиви,но се допускат саопределени хора.
До преди 14.05.2008г официално са отричали демоните но записите не са от тогва от стотици години са.
Мило дете исках да ти кажа,че едно е да казват нещо,друго е то е истината
Теб пък кога са те пуснали в архивите ?![]()
това което е публично достояние го има навсякъдеПървоначално написано от ZipFail
СТИГА СИ ОБИЖДАЛ ХОРАТА. НЯКОЙ ДА ТИ КАЖЕ НЕЩО И ТИ ВЕДНАГА - "ТИ СИ ИДИОТ" КЪДЕ СА МОДЕРАТОТИТЕ ДА ГО БАННАТ ТОЯ/ТАЯ ЧЕ МИ ПИСНА ВЕЧЕ...Първоначално написано от SolusChristus
Първоначално написано от gret4ety
Кучка.![]()
Аз вече нямам думи.. Писна ми от хора като теб на тоя свят...Първоначално написано от SolusChristus
Нека цитирам подписа ти.Първоначално написано от gret4ety
Сега обиди ли се?ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ..НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ..МраЗя ЗабРанИ -туК нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш оТкАчАш НаЛи..?![]()
Не мога да се обидя от думите на умствено изостанал човек...
Първоначално написано от gret4ety
![]()
кефиш ме пич ^_^
^_^Първоначално написано от PonxY
да то ватикана не само че има екзорсисти, ами и още доста неща. от типа на папа, кардинали и прочее.
абе четете повече вестници. ще се образовате. щом го пише във вестника, значи не подлежи на съмнение.
а, да. още нещо. то също така ватиканския архив е публичен, всичко в него е обявено публично, но до него имат достъп само определени хора. т.е. така наречената "публика".Колко е часът? -Колкото каже Шефа.
са сигурно някой невежа ще земе да каже и че сме кацали на луната, и че няма живот на марс.
ps. кефи ме как се солите, продължавайте в същия духнакрая може да земете да се усамотите зад некой храст даже
![]()
ай със здраве - другото не е важно
абе хора няма демони нарочно го казват за да им вярваме че са богове![]()
![]()
![]()
![]()
Демони си има и винаги е имало.А Ватикана никога не съм я одобрявала..
Когато 1 вярващ е оборен или заплашен от загуба започва да убижда и псува.
Не споменавам имена