- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Или - Или
Значи си тъпо позьорче, хмм?
Мога да ти кажа само...
![]()
Охо, Г-н лингвистик.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Emo на английски е съкращение от прилагателното emotional.
Emotional се превежда "емоционален" на родния ни език.
Следователно, на български думата ще се произнася [емо].
НИ ЕДНА ОТ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ![]()
![]()
Струва ми се,че долавям отрицателно отношение към така наречените кифли.Май симпатизираш емотата(а може и ти да си такава)Но мисля, че мировата скръб им идва в повече.
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Aма чакай да се разберем .. говориш за определена кифла с мазна коса , а ? Пък ако не набий си го в главата КИФЛИТЕ СА ПОДДЪРЖАНИ ! А от това , което си написала по горе си личи , че :Първоначално написано от silvana95
1-во се състезаваш с кифла (която не понасяш явно)
2-ро за момче ли става въпрос .. ?! Той си е харесал кифлата с "мазната" коса , а не емото , което "не е точно емо" ?![]()
![]()
![]()
Разбрахме ли се или не
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Бих предпочел/а едно сладко ГОШО без коса...
95-ти набор всички сте некви 'баси брОталните емота/гошота/кифли/метАли/рапъри/мапъри/курове/курви/педераси/еди-кви-си... КУР ЗА ВАС! Намери си сладко ЕмО0 бОйЙй и няма да имаш проблеми...
Определено кифлатаПървоначално написано от silvana95
Но да ти кажа честно до сега не см виждал "кифла" с мазна коса
То нали за тва е кифла ? Щото се вживява и гледа всичко да й е изрядно и красиво
![]()
+1000Първоначално написано от bebkata
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
да говоря за определена кифлаа и не ги мразя даже половината ми приятелки са такива![]()
и да съревнование за момче е и той ходи с кифлата ама постоянно се закача с мен и знам че ще кажете че тоя е бахти тъпанара ама все пак искам да питам и други момчета за избора![]()
![]()
__________________________________________________ _____
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми не не е тъпо момчето ! Да ти кажа чесно ти си глупава , че се занимаваш с него при положение , че си има приятелка![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ох, не разбирам защо сте толкова негативно настроение към така наречените кифли..Това че се гримирват и поддържат не ги прави по- тъпи и пр.
А пък емотата.. сладки са, но само когато не преиграват толкова много със странните дрешки и аксесоари..
![]()
You say I'm fixed, but I still feel broken..
predpo4itam mimeto![]()
![]()
ne sum mom4e no zabelqzvam 4e te haresvat pove4e kiflite(az ne sum takava) vmesto obiknoveni momi4eta ili v tvoq sluvai "sladko emo"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
всеки има свои стил ,емо си е цял свят от поведение,начин на обличане,прическа ,кауза за която се борят и други подобни.....мисля че за влака си има пътници и любовта не признава граници ,така че успех каквото и да си (мазна кифла или сладко емо)
love is gone!
само да кажа че момчето също се облича като емо![]()
смЕрт бе
![]()
емото,но все пак да се обличаш така,щото е готино е тъпо,емото само заради музиката.BTW аз емотата ги възприемам като рок кифлите
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
не съм момче,че да знам,но като момиче мога да кажа,че не бих се хванала със сладък момък емо,нито с вмирисан мазнокос пич.