.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Или - Или

Значи си тъпо позьорче, хмм?

Мога да ти кажа само...

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    ИМО (да чете се с И а не Е като тъпи неандерталци да ми го казвате, но това е друга тема )
    Охо, Г-н лингвистик.

Emo на английски е съкращение от прилагателното emotional.

Emotional се превежда "емоционален" на родния ни език.

Следователно, на български думата ще се произнася [емо].

НИ ЕДНА ОТ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ

Струва ми се,че долавям отрицателно отношение към така наречените кифли.Май симпатизираш емотата(а може и ти да си такава)Но мисля, че мировата скръб им идва в повече.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    Значи
    1. да аз съм емото и още отгоре отбелязах ,че не съм такова емо което се депресира реже си венитее и сички тия щтуротии просто се обличам така (ама не прекалено) и бритона не ми влиза в очите на черта ми е
    2. повярвай те ми виждала съм и косата от много близо МАЗНА е
    Aма чакай да се разберем .. говориш за определена кифла с мазна коса , а ? Пък ако не набий си го в главата КИФЛИТЕ СА ПОДДЪРЖАНИ ! А от това , което си написала по горе си личи , че :
    1-во се състезаваш с кифла (която не понасяш явно)
    2-ро за момче ли става въпрос .. ?! Той си е харесал кифлата с "мазната" коса , а не емото , което "не е точно емо" ? Разбрахме ли се или не
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Бих предпочел/а едно сладко ГОШО без коса...
    95-ти набор всички сте некви 'баси брОталните емота/гошота/кифли/метАли/рапъри/мапъри/курове/курви/педераси/еди-кви-си... КУР ЗА ВАС! Намери си сладко ЕмО0 бОйЙй и няма да имаш проблеми...

Re: Или - Или

Искам да попитам момчетата какво бихе предпочели
    сладко емо ( не много емов смисъл не да си реже вените и такива)
    или кифла с мазна коса и фон - дю - тен който се вижда от 50 метра
    Определено кифлата Но да ти кажа честно до сега не см виждал "кифла" с мазна коса То нали за тва е кифла ? Щото се вживява и гледа всичко да й е изрядно и красиво

Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Значи
    1. да аз съм емото и още отгоре отбелязах ,че не съм такова емо което се депресира реже си венитее и сички тия щтуротии просто се обличам така (ама не прекалено) и бритона не ми влиза в очите на черта ми е
    2. повярвай те ми виждала съм и косата от много близо МАЗНА е
    Aма чакай да се разберем .. говориш за определена кифла с мазна коса , а ? Пък ако не набий си го в главата КИФЛИТЕ СА ПОДДЪРЖАНИ ! А от това , което си написала по горе си личи , че :
    1-во се състезаваш с кифла (която не понасяш явно)
    2-ро за момче ли става въпрос .. ?! Той си е харесал кифлата с "мазната" коса , а не емото , което "не е точно емо" ? Разбрахме ли се или не
    +1000
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

да говоря за определена кифлаа и не ги мразя даже половината ми приятелки са такива

и да съревнование за момче е и той ходи с кифлата ама постоянно се закача с мен и знам че ще кажете че тоя е бахти тъпанара ама все пак искам да питам и други момчета за избора

__________________________________________________ _____

Повече от фен
    Град
    София
    Ми не не е тъпо момчето ! Да ти кажа чесно ти си глупава , че се занимаваш с него при положение , че си има приятелка
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Ох, не разбирам защо сте толкова негативно настроение към така наречените кифли.. Това че се гримирват и поддържат не ги прави по- тъпи и пр. А пък емотата.. сладки са, но само когато не преиграват толкова много със странните дрешки и аксесоари..
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Сладко емо
    Кифла с мазна коса

Явно момчето е избрало кофлата с мазната коса пред теб.Явно не можеш да го преживееш и вече ще станеш истинско емо,не сладко

predpo4itam mimeto

ne sum mom4e no zabelqzvam 4e te haresvat pove4e kiflite(az ne sum takava) vmesto obiknoveni momi4eta ili v tvoq sluvai "sladko emo"

Голям фен
    всеки има свои стил ,емо си е цял свят от поведение,начин на обличане,прическа ,кауза за която се борят и други подобни.....мисля че за влака си има пътници и любовта не признава граници ,така че успех каквото и да си (мазна кифла или сладко емо)
    love is gone!

само да кажа че момчето също се облича като емо

смЕрт бе

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    емото,но все пак да се обличаш така,щото е готино е тъпо,емото само заради музиката.BTW аз емотата ги възприемам като рок кифлите
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

не съм момче,че да знам,но като момиче мога да кажа,че не бих се хванала със сладък момък емо,нито с вмирисан мазнокос пич.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си