- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СТУДЕНО КЪДРЕНЕ
ЗДРАСТИ И ОТ МЕНЕ ИСКАМ ДА ПИТАМ ЗА ТОВА СТУДЕНО КЪДРЕНЕ АКО НЯКОИ СИ ЕЕ ПРВИЛ БИ ЛИ МИ КАЗАЛ КОЛКО ВРЕМЕ ИЗДАРЖА И СИЧКО ОСТАНАЛО КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАМ ЗА НЕГО !!! ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!!!![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
ооо по много издържа леля ми от София като бяхме на морето и като си намокри косата после пак си беше къдрава,смисъл нейната е права но тя я къдри със студено къдрене при фризьорката й,иди при твойта и я питай![]()
уникално е !Първоначално написано от Madn3s5
оо даа
накъдри се и остани без коса
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Майка ми редовно си къдри косата със студено къдренеИздържа различно зависи от типа коса..Нейната стои къдрева 6 месеца..Цената е до 50 лв. зависи от дължината на косата.Можеш да си избереш различен вид къдрене - много ситни къдрици, по едри, можеш да я направиш така, че да не я решеш
лесно се поддържа дори след измиване косата си остава къдрева и като и слагаш само малко балсам за коса сутрин (който не се измива ест ) си е супер
![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
50 лвПървоначално написано от mynichka93
на баба и взимат само двайсет.Иначе издъжа около 4-5 месеца, обаче този къдрин много гори косата, особено краищата
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Еми да зависи от дължината на косата и от фризьора :P
0bicham te !{~}{~ [h]~
Първоначално написано от mynichka93
![]()
![]()
![]()
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..