- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оставям ги след месец . . .
Не мога да съм с момче повече от месец .. Да не говорим , че за да съм с някой трябва да е супер недостъпния .. Не са ми интересни ного романтичните или пък тези които само с поглед ги разбираш , че са готови на всичко .. В началото на "връзката" всичко е ок да кажем първите две седмици и после само се чудя как да го разкарам ..![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Като не ти харесват романтичните си хвани женкар .. тогава той ще те отреже на 2та седмица и ще видиш какво им е на момчетата, които си късала до сега ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сигурно не си готова за сериозна връзка.
Знам какво им е после ме гризе съвестта , но незнам какво да направя освен да се обесяПървоначално написано от Hilary_
![]()
Точно така ! Обеси се тъпа кучко ! На клада всичките като тебе !![]()
ехаа .. доста милоПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
По описанието ти.. ти си точно това. Съжелявам ако се обиждаш. Но просто ей заради такива дето им писват след 1 месец момчетата, повечето ви (сори за грубия език) Е Б Ъ Т и бягат. Щото просто на човек му писва да го нараняват![]()
Не се обесвай а потърси причината в себе си .. защо ти омръзват толкова бързо?Първоначално написано от bebkata
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ама чакай сега ако ще говорим кой е бил наранен и т.н ОКЕЙ .. ама не става дума за т'ва и мен са ме наранявали още дишам ... А и при момчетата не е ли същото ако не им пуснеш ??? Много малко са тези , които биха изкарали по - дълго време с едно момиче без секс .. Застъпват се 2 отделни въпроса не мислиш ли ?!Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Първоначално написано от bebkata
Така е права си. Момчетата сме прасета, момичетата кучкиАз не искам да защитавам никого. Просто е супер гадно някой да иска да ти се отдаде а ти да му разбиеш сърцето. Не мислиш ли ? Курви колкото искаш както мъжки така и женски... И мисля, че както момичетата така и момчетата трябва да се замислят над това.
Последния на който исках да се отдам ми каза "не ме обичай" после тръгна да ми обяснява как като дойде краят на месеца сме щели да се разделим .. В началото си мислех "той луд ли е" постепенно истинах .. и вчера имаше грандиозен скандал , пти което той ми каза "ама аз искам да съм с теб" .. аз отвърнах "да беше помислил по - рано" и на всичко отгоре накрая пак аз виновнаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Ти ква си, е?
За това човек първо трябва да разбере какво иска, и тогава да го търсиЧе иначе стават грозни картинки...
това значи ли, че си к?рва
Ми ти девствена курва виждал ли сиПървоначално написано от yahhooo
![]()
Аз съм виждал - шибат я в анала,докато свири на кавалаПървоначално написано от bebkata
![]()
Ами съжелявам , че ще те разочаровам тогава : ))Първоначално написано от golqmumnik
ии к'во действие трябва да се предприеме от наша страна о.О
пфу пфу
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Виждала съм.. От такива надалеч!!!!Първоначално написано от bebkata
![]()
![]()
![]()
![]()
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Aбе , миличка , я ми дефинирай думата , че ме съмнява дали знаеш какво означаваПървоначално написано от SinTeTichnaTaaa
![]()
Не те знам на колко си години,но явно все още не си пораснала достатъчно за сериозна връзка...или не си срещнала момчето,което да ти задържи интереса![]()