Днес при стартиране на Mozilla се учудих че ме пита дали да е основен браузер махнах тикчето на питай при всяко стартирване и натиснах не, вместо да ми се стартира началната страница google, се стартира страницата на мозила когато се обновява версията, преди бях с една тема, в момента нямам тема и картинката отгоре е друга. Променям всичко връщам всичките настройки като преди, слагам старата тема картинта оправям, пиша началната страница при което рестартирвам Mozilla и отново същото се повтаря, отново ми изписва въпроса за основен браузер и всичко останалоп настройките изобщо не се запазват, преинсталир Mozilla, инсталирах стара версия, но не се оправя.
Може би ползваш някакви несъвместими теми... Аз лично доста програми бях прецакал преди време след като инсталирах няколко теми. Също така пробвай да направиш Mozilla основен браузър (според мен е по-добър от IE и Opera). Началната страница се маха от настройките (Инструменти/Настройки.../Основни) и е нормално да ти излиза когато инсталираш Mozilla за първи път.
Не ми е основен браузър, защото баща ми не я харесва, ясно ми е че при всяко ново инсталиране излиза но и даже да не я инсталирвам пак си излиза просто при всяко стартирване, а за темата не би трябвало да е несъвместима тъй кто до вчера всичко си беше нормално
Направи я основен браузър. Баща ти ще ползва Internet Explorer или каквото му харесва, просто стартира неговия браузър и влиза в нета. Изборът на основен браузър определя само това коя програма ще се стартира когато кликнеш на 'Интернет' в Старт менюто![]()
Това че предпочиташ Opera не означава че Mozilla Firefox е бъгав. Нищо му няма на браузъра. Според мен е най-добрия в момента. Пробвай да работиш с Internet Explorer или Аpple Safari за няколко дена да видиш какво е бъгав браузърПървоначално написано от LittleDude
![]()
на мен ми е ясно, но аз имах в, предвид, че когато имаш написан един сайт, като щракнеш на неог два пъти ще го отваря с Mozilla и после баща ми ще зее, аз го бях направила основен, но промяна никаква освен, че вече не ме пита дали искма той да е основен браузер настройките пак не се запаметяват.Първоначално написано от Evellon