- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- искам да споделя
и на мен ми се е случваломного пъти даже, странно е, но и на други хора се случва, значи е нормално
Относно числата от тотото, ако щете вярвайте ама братовчеда на тате беше уцелил джакпота и каза че е сънувал числата и веднага отишал да пусне тото. Не беше кой знае какъв джакпот тогава, но все пак бяха доста пари.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Много пъти ми се е случвало и на мен.
Веднъж през лятото с няколко приятелки седим пред входа и играем на карти. Точно говорим нещо и се смеем и минава една синя кола. Преди това пак стана същото нещо. Чувствах се по същия начин пак бях седнала по тоя начин, пак играехме същото нещо. И мн пъти е ставало така. Случвало ми се е да сънувам нещо и да се случва обратнотоСъщо исках едно нещо и винаги го сънувах както аз не го искам и накрая се случа както аз го исках
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
не разбрахте ли, че това с моментите дето се едно и преди се е случвало се казва ДЕЖА ВЮ!Първоначално написано от viksit0y
Да бе, верно. С това 3 ноември - наистина може да пише от бъдещето
Това със сънуването на неща от бъдещето е често срещано явление. Само, че не се сънуват неща които се случват толкова бързо.
Има техники за контрол над съня които започват като да сънуваш каквото си искаш и след това се научаваш до такава степен да контролираш съня си, че по време на сън можеш да виждаш неща околу теб, от реалния живот. Можеш на сън да посетиш места които са недостъпни за теб и да еземеш информация от там която никога не би имал достъп до нея. Естественно тя се оказва истина.
Най страшното идва в последната фаза - когато започнеш на сън да контролираш събитята случващи се околу теб. Тогава става страшно. Една малка твоя неволна грешка и загиват хора. Ядосва те някой и след 2-3 дни - катастрофирал или го блъснала кола. Или саксия му паднала на главата. Или дори още през ноща. Докато сънуваш.
Сънищата са една необятна тема. Много са интересни, но навлезеш ли прекалено на дълбоко става страшно. Особенно ако имаш силна вътрешна енергия.
А между другото - ядеш ли много сладко? На шумно ли спиш? Сутрин има ли нещо което да те събужда и след това да продължиш да спиш ?
леле почна да ме хваща страх с последната фазаПървоначално написано от iv4oiv
По принцип и аз така си контролирам съня много често или като се събудя, лягам пак и го продължавам, като сама си го нагласям как да бъде. Е сега следобед си мисля, че искам да сънувам един човек и го сънувах, после се събудих, но съня толкова ми беше харесал, че заспах пак и си го изсънувах по мой си план. По принцип аз говоря на сън, ходя на сън, дори ям насънА аз иначе ям много сладко и може да се каже, че спя на шумно, а сутрин както казах ако се събудя, после ако ми хар съня продъжавам да спя и да си проектирам се едно съня. Кво значение имаха тези въпроси, че не схванах?
мале........и аз така....Първоначално написано от DeagleDoubleD
по едно време сънувах 4 числа и пуснах тото и ударих четворка
Ами имаш някаква дарба явно. Пророчески сънища.И не се налага да ги тълкуваш, а направо сънуваш, като реалност.
не ми се е случвало такова нещо.
понякога, като отида някъде и говоря с някой, за част от секундата имам чувството, че всичко това съм го виждала и друг път, даже съм сигурна, че вече ми се е случвал. но това е рядко и най-вече когато съм с човек, който изиграва значителна роля в живота ми, независимо как.
не се притесявай. във всеки случей не полудявашпросто предчувствия
![]()
imah predvid 3 oktomvri no gledah kalendara za noemvri za6toto ne znaeh to4nata data i zatva :S