- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- искам да споделя
здравейте!Знам,че това не е мястото на което да споделя какво се случва,както и,че повечето от вас ще се смеят на написаното от мен но просто ми тежи и трябва да го разкажа. На 3 ноември отидох на село.Вечерта сънувах,че с приятели от село сме се качили на една кола и се движихме с голяма скорост.Изведнаж видях,че шофиора не държи волана,след което се обърнахме но всички бяха невредими.Събудих се,но после отново заспах.Сутринта станах и излезнах.Едно момиче продложи да отидем с нея до баба и,която беше в съседното село.На отиване горе доло беше добре,но карахме с ужано висока скорост,и на всеки завой с въртежи и какво ли още не.Свършихме работата и тръгнахме за село.Тъкмо наближавахме,когато със 140 влезнахме в един завой,но не можа да го вземе и се ударихме в една скала..Колата се е въртяла 10 метра и повече..След това само помня как братовчет ми,който също беше в колата ми помогна да излезна.За радост на никой нищо му нямаше.След няколко дена сънувах,че в училище една от госпожите се кара зверски на някой и му пише 3 двойки.На следващия ден същото се случи.Тази нощ сънувах,че някой си е забравил бялото яке в училище.Като утидох днес и чистачката дойде при една от моя клас и разговора беше следния: чистачката:От вашия клас някой си е забравил якето. Надя:Какъв цвят е? чистачката: Бяло. След това продължиха да си говорят,но спрях да ги слушам.Полудявам ли?Какво ми става?! Сънищата ми се збъдват..
Благодаря на всички които го прочетоха...
Никак не е смешно... Явно имаш някаква дарба. Опитай се да я изполваш в твоя полза и гледай да не откачишИ извинявай за въпроса, но вземаш ли някакви наркотици, лекарства и други подобни?
Веднъж е случайност. Два пъти е съвпадение. Но да се случи три пъти... явно има нещо.Първоначално написано от SW_madi
сънищата предсказват какво да се случи понякогадамм.. странно е ... и понякога доста неприятно
Cool..Ако е истина това което говориш, то си е чиста дарба, бе майна.![]()
![]()
Pagani Zonda
Аз пък сънувам нещо и ми се случва точно обратното![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аве и при пен понякога става такаПървоначално написано от mynichka
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Чудя се дали е по-добре така или направо да сънуваш реалността?Първоначално написано от aloveyou
![]()
при всички хора се проявява,но при някои в по-голям обем и по-кратък период от време![]()
Ааааа яко - винаги съм искала някаква такава дарбаСлучвало ми се е да сънувам нещо, което после се случва но 2 или 3 пъти..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
лично аз не вярвам в такива неща .....![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Аз понякога сънувам отминалия ден.. И то все моменти за които не искам да се сещам![]()
![]()
![]()
Иначе ти спокойно, добре си..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
не не взимам нито наркотици нито лекарства.даже съм против тези неща...
Странното е,че останалите сънища моментално ги забравям,а тези които ще се случат даже със цитати ги помня![]()
Дарба според мен. СвиквайПървоначално написано от GangstaLovin
![]()
Я ми изсънувай числата за 6 от 49, че джакпота удари 2 милиона.
Аз веднъж ги сънувах, но изтеглиха другиПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
ако има и други случаи значи е дарбана 100%
Don`t worry..be happy! [sun]*
знам, за какво говори момчето и аз чат пат, като си ходя и изведнъж имам някво чувство, че тва нещо е станало
преди време санувам там (страшно бледо ми е ся и имам 1-2 спомена само), че си седа в даскало и си пуша и ама закаснявам, влизам и учителката казва ща изпитам...
след 1 седмица има няма (ама бях забравил съня де) пуша но закаснявам и учителката ми казва хайде ела да те изпитам....и изведнъж имах 1 такова чувство, че все едно тва нещо е ставало...
И още интересни факти тва някъде го четах, че тези неща са реални и макар човек да няма спомен понякога след, като стане нещо човек има чувството, че тва нещо е ставало и преди или го е виждал.
Темата е пусната на 29 октомвриПървоначално написано от GangstaLovin
![]()
Аз пък по характера на човек понякога определям
как изглеждат неговите родители
Сякаш е някаква изострена форма на логика и понякога
мога да кажа какво ще стане след "два три хода напред", но
не мисля, че това е дарба ^^
Най-много някакво предчувствие![]()
той затва ли знае какво ще се случи щото пише от бъдещето?Първоначално написано от cookie_master
![]()