.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Vit. C

Vit. C

Искам да попитам колко витамин Ц трябва да се изпие, за да намалее или спре кръвотечението по време на цикъл? Една опаковка достатъчна ли е? След колко време настъпва желаният ефект? Благодаря предварително!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Знам, че ако като пиеш вит.Ц после ти закаснява..но не знам дали ще има някакъв ефект в твоя случай.. :/

Момиче... внимавай. Как ще пиеш една опаковка витамин C. Изпий по 4 максимум на ден. От толкова би трябвало да намалее доста, дори да спре. Недей да прекаляваш !!!

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Момиче... внимавай. Как ще пиеш една опаковка витамин C. Изпий по 4 максимум на ден. От толкова би трябвало да намалее доста, дори да спре. Недей да прекаляваш !!!
    По принцип като съм болна докторката ми предписва да пия на витамин С по 3 пъти на ден по 3 хапченца, така че от някакви си четири нито ще ми намелее, нито ще ми спре! Някои по-компетентен намира ли се?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

По принцип на-много може да се взима по 3 пъти по 5-6 хапчета на ден
    г/д 20 на ден най-много

Цитирай Първоначално написано от nofi
    По принцип като съм болна докторката ми предписва да пия на витамин С по 3 пъти на ден по 3 хапченца, така че от някакви си четири нито ще ми намелее, нито ще ми спре! Някои по-компетентен намира ли се?
    Аз споделям от собствен опит. Няма как да съм компетентна за твоя цикъл. Хем се опитваш да помогнеш и пак недоволни.

Ауе вие тъпи ли сте 1 път на ден е пре достатъчно ако искате майна си го натрошете и го изшмаркайте . бати наркотата

Град
    Враца

Re: Vit. C

Искам да попитам колко витамин Ц трябва да се изпие, за да намалее или спре кръвотечението по време на цикъл? Една опаковка достатъчна ли е? След колко време настъпва желаният ефект? Благодаря предварително!
    пак ли за секс си се " разхвъчела"
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Re: Vit. C

Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    пак ли за секс си се " разхвъчела"
    Не, скъпи, не е за секс! Просто едва ли можеш да си представиш колко е гадно във важен за бъдещето ти развитие на живота да течеш като лейка и когато ти е най-необходимо да се концентрираш върху нещи ти да можеш да мислиш само за това дали няма да ти протече тампона и да знаеш, че скоро няма да имаш сгодна възможност да го смениш! Мъж си, не можеш да знаеш, така че не ми говори с нравоучително-подигравателен тон!

По принцип не можеш да се натровиш от Витамин C, защото той се регулира от организма, т.е. излишъкът се изхвърля с урината. Ако ще и 50 хапчета да изпиеш, ще си вредиш основно на стомаха (заради самите хапчета; ако пиеш течен няма проблем) и на бъбреците (ще ти стане много концентрирана урината, но това се решава ако пиеш достатъчно вода).

Обаче, точно заради момента с насищането, няма полза да пиеш толкова много хапчета, единствено ще пишкаш една много скъпа и здравословна урина

В нета пише да не надвишаваш 2000 милиграма на ден. Виж на твоята кутийка с витамин C и сметни колко хапчета можеш да изпиеш без да надвишаваш 2000mg.

Повече от фен
    Да. Спри се на 4.

Иначе си прочети там какво е хипервитаминоза и такива работи...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    На мен сега тряя ми дойде ,само че аз като съм болна ся... и като пия витамин Ц ще ми закъснее доста и ся ако ми изпишат и антибиотици....
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Горна Оряховица
    Прочети ако искаш листовката на някой опаковка витамин С, да видиш какво пише там за препоръчителните дози и предозирането му. Да, и витамини могат да се предозират, нарича се "хипервитаминоза", така че внимавай. 3 хапчета 3 пъти на ден е излишно много, излишъкът се изхвърля с урината.
    http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=4394
    Дори вит. С - познатата на всички аскорбинова киселина, при прекалени дози може да предизвика диария.
    Това според мен е по-неприятно от обилния цикъл

от вит Ц няма да ти спре
    ако пиеш 3 на ден по 4 ще ти НАМАЛЕЕ и ще спре да те боли
    поне при мен е така
    но недей да изпиваш цялата опаковка,това не е добре

Един приятел беше изпил 1 блистерче за един ден за да се прочисти по бързо от тревата и после лайната му били жълти

Супер фен Аватара на AlokiNn
    1 строителна кофа пълна с витамин Ц за не повече от 1.25 минути трябва да се поеме през носа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си