.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Гонене от час

Здравейте. Искам да попитам възможно ли е някой ученик да бъде изгонен от час за закъснение ( от 5 до 10 мин.)

Град
    в света на приключенията ..
    зависи от учителя..
    при нас е нямало такива случаи

Няма логика
    Закъснение повече от 20 минути е едно цяло не извинено...е тогаз вече ти самият можеш да си ходиш-кво те бърка,вече ти е писано отсъствието!

ss

че днеска така ме изгониха от час и да питам дали е възможно...

По закон е позволено закъснение с 15 минути. От там нататък всичко зависи от преподавателя.

А кога си закъснял/а за първи час или за някой от следващите?

ss

за 3 ти час закъснях с 2-3 минути и тая скумрия ме изгони ...

Еми то е незаконно изобщо да се гонят ученици по новия закон.Тъй като ако те блъсне някой камион докато се разкарваш на вънка ,а не си в час учителят отнася всичко

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Човек, нас още от 2-ри клас ни гонят..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Re: Гонене от час

Цитирай Първоначално написано от ghex
    Здравейте. Искам да попитам възможно ли е някой ученик да бъде изгонен от час за закъснение ( от 5 до 10 мин.)
    Ами пишат закъснение само за първия час. Ако си закъснял втори, трети час и прочие имаш отсъствие. Сигурно те е изгонила, защото си много послушен . Можеш да седнеш на чина и да кротуваш или отиваш на кафе .

По новите правилници за вътрешен ред в училищата, учителите имат право да гонят от час.

Мега фен Аватара на Biskfitka

Re: Гонене от час

Цитирай Първоначално написано от Straxil
    Ами пишат закъснение само за първия час. Ако си закъснял втори, трети час и прочие имаш отсъствие. Сигурно те е изгонила, защото си много послушен . Можеш да седнеш на чина и да кротуваш или отиваш на кафе .

Град
    around the world !
    Ако наистина си закъснял с 2-3минути, независимо от часа - няма право да те гони, все пак е закъснение, а не нещо свързано с дисциплината. Не е редно, ама както казаха по-горе, зависи от преподавателя.

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    По новите правилници за вътрешен ред в училищата, учителите имат право да гонят от час.
    В моето даскало казаха за тия нови правила и след като някой е изгонен трябва да отиде в няква стая за занимавка и после да изработи няколко часа наказание (обществено полезен труд)...

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Еми то е незаконно изобщо да се гонят ученици по новия закон.Тъй като ако те блъсне някой камион докато се разкарваш на вънка ,а не си в час учителят отнася всичко
    Грешка . По новия закон учителите имат право да гонят учениците,които нарушават дисциплината в клас. В моето училище гонят , но ученика седи пред вратата
    Неприлично Щастлива .. : )

Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    Грешка . По новия закон учителите имат право да гонят учениците,които нарушават дисциплината в клас. В моето училище гонят , но ученика седи пред вратата
    Ами явно както винаги несъм разбрал правилно.

Зависи от настроението на госпожата/господина. Случвало се е да ни гонят и за 20 сек закъснение , а има и случай за по 10-15 минути да не ни гонят.
    Everything it`s possible !

Мега фен Аватара на teenems
    защо не .
    може да се закъснява само за 1 час до 15 мин . после не
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

ss

не съм пречил в час почти никога, но не съм и от най-кротките деца . просто закъснях заедно с още 1 момче, него го пусна а на мен ми каза да не по-добре да не влизам

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    зависи от преподавателя

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Rivas
    Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    Ами явно както винаги несъм разбрал правилно.
    аха ,така е по новия закон вече ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Новия закон изглежда е измислен отново от хората на Бате Борисов.Тоя тъп пожарникар няма ли да умре най-после,че толкова глупав човек и назначените от него малоумници рядко се срещат

Re: ss

не съм пречил в час почти никога, но не съм и от най-кротките деца . просто закъснях заедно с още 1 момче, него го пусна а на мен ми каза да не по-добре да не влизам
    това вече си зависи от учителя . И аз миналата година закъснях за час по география с 1 минутка ии господина цял час ни държа прави и ни се кара че не тряябва така,че това показва че не го уважаваме и някви е такива и почти целия клас искаха господина да ни изгони ( закъсняхме 3 момичета ) само 2-3 човека от целия клас ни защити дееба глупацитее
    Неприлично Щастлива .. : )

Голям фен Аватара на shadows92
    Учителите ИМАТ право по новия закон да гонят ученици.При нас например като изгонят някое дете от час го пращат при психоложката ни ,тя го записва в някаква книга"тетратка" и пращат детето на обществен труд,тоест да чисти в даскалото нз как е при други у-ща.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Имахме един господин по музика в старото даскало...
    Та... при него чакахме пред кабинета, за да ни отключи.
    Който влезеше след него, получаваше двойка, отсъствие и серия от ругатни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си