- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гонене от час
Здравейте. Искам да попитам възможно ли е някой ученик да бъде изгонен от час за закъснение ( от 5 до 10 мин.)
зависи от учителя..
при нас е нямало такива случаи![]()
Няма логика![]()
Закъснение повече от 20 минути е едно цяло не извинено...е тогаз вече ти самият можеш да си ходиш-кво те бърка,вече ти е писано отсъствието!![]()
че днеска така ме изгониха от час и да питам дали е възможно...
По закон е позволено закъснение с 15 минути. От там нататък всичко зависи от преподавателя.
А кога си закъснял/а за първи час или за някой от следващите?
за 3 ти час закъснях с 2-3 минути и тая скумрия ме изгони ...
Еми то е незаконно изобщо да се гонят ученици по новия закон.Тъй като ако те блъсне някой камион докато се разкарваш на вънка ,а не си в час учителят отнася всичко
Човек, нас още от 2-ри клас ни гонят..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ами пишат закъснение само за първия час. Ако си закъснял втори, трети час и прочие имаш отсъствие. Сигурно те е изгонила, защото си много послушенПървоначално написано от ghex
![]()
![]()
. Можеш да седнеш на чина и да кротуваш или отиваш на кафе
.
По новите правилници за вътрешен ред в училищата, учителите имат право да гонят от час.
Ако наистина си закъснял с 2-3минути, независимо от часа - няма право да те гони, все пак е закъснение, а не нещо свързано с дисциплината.Не е редно, ама както казаха по-горе, зависи от преподавателя.
![]()
![]()
В моето даскало казаха за тия нови правила и след като някой е изгонен трябва да отиде в няква стая за занимавкаПървоначално написано от sunshine92
и после да изработи няколко часа наказание (обществено полезен труд)...
![]()
Грешка . По новия закон учителите имат право да гонят учениците,които нарушават дисциплината в клас. В моето училище гонят , но ученика седи пред врататаПървоначално написано от remix1912
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Ами явно както винаги несъм разбрал правилно.Първоначално написано от sasheto0o
![]()
Зависи от настроението на госпожата/господина. Случвало се е да ни гонят и за 20 сек закъснение, а има и случай за по 10-15 минути да не ни гонят.
![]()
Everything it`s possible !
защо не .
може да се закъснява само за 1 час до 15 мин . после не
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
не съм пречил в час почти никога, но не съм и от най-кротките деца. просто закъснях заедно с още 1 момче, него го пусна а на мен ми каза да не по-добре да не влизам
![]()
![]()
аха ,така е по новия закон вече ..Първоначално написано от Rivas
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Новия закон изглежда е измислен отново от хората на Бате Борисов.Тоя тъп пожарникар няма ли да умре най-после,че толкова глупав човек и назначените от него малоумници рядко се срещат
Първоначално написано от ghex
това вече си зависи от учителя . И аз миналата година закъснях за час по география с 1 минутка ии господина цял час ни държа прави и ни се кара че не тряябва така,че това показва че не го уважаваме и някви е такива и почти целия клас искаха господина да ни изгони
( закъсняхме 3 момичета ) само 2-3 човека от целия клас ни защити
дееба глупацитее
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Учителите ИМАТ право по новия закон да гонят ученици.При нас например като изгонят някое дете от час го пращат при психоложката ни ,тя го записва в някаква книга"тетратка" и пращат детето на обществен труд,тоест да чисти в даскалото нз как е при други у-ща.Първоначално написано от remix1912
Имахме един господин по музика в старото даскало...
Та... при него чакахме пред кабинета, за да ни отключи.
Който влезеше след него, получаваше двойка, отсъствие и серия от ругатни.
![]()