На една храчка живот си и пак се правиш нещоПървоначално написано от MadeOfWater
Говедо
Стига си се правил на най-недостъпно оборотния,щото не си. Не разбра ли,че не минаваш![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ели, оправи си подписа.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от remix1912
Лапай бе ...![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Аз не знам не осъзнаваш ли колко си ограничена.Абе няма смисъл да се занимавам с 12-14 годишни пишлегари от село.Първоначално написано от elito0o0o0
Абе ти като живееш на село,що трябва да мислиш,че и аз живея тамТцтц.. Виж к`во щи кажа.. Аз съм от Плевен и се гордея с моя град. Ти ако си си от село и завиждаш ,мен не ме ебе.. сваш` ли.. Какво като съм на 14 .. нещо против? Ми ти на колко си? Тцтц.. че той брат ми,че е на 19 няма такова мега огромно самочувствие,което ти имаш. Вземи си удари главата в някоя стена ,пък дано ти дойде малко акъл в главата... Много си гладък на горния етаж
И като не ти се занимава.. даже отначало ти го казах -> на палатка с парно ,ако ли не.. У лево
Айде! Време е да отидеш да пасеш кравите,пък и ти барабар с тях
Приятна вечер изпълнена със слънчеви емоции и няколко тупаника в главата за здраве да ти дойде акъла ти пожелавам
![]()
За кво да ти завиждам бе дечко че съм от Пловдив и на 17 ли“Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз кво съм виновен дали брат ти има самочувствие или не.Аз го показвам мойто само когато имам с какво да го поплътня както в случая.А какво да кажем за теб.Била от Плевен.Ми браво на тебе.
Аз влизам тука да си прая базици с такива изтрещяли като тебе.Хубаво е че лесно се връзвате![]()
Абе ари бегай си паси кравите ,че ще получиш един голям БАНани само да ти кажа.. не съм казала,че брат ми няма самочувствие.. ти явно не можеш и да четеш ,тъй като няколко пъти ти написах -> У ЛЕВОО...
нИ та бива,не разбра ли? Не минаваш..
![]()
Аз ако получа бан и ти получаваш бе Уйли.Само оспами тематаПървоначално написано от elito0o0o0
Не минаваш ,не минаваш![]()
remix1912-да ти влезе удобно дано...аре със здраве
![]()
![]()
Горе главата хора...
Яд та че на тебе само краставици ти влизаПървоначално написано от MadeOfWater
тц.. де да знамПървоначално написано от padnaloblak
![]()
Айде малко по темата
Евентуално очаква ли се някакво продължение на националната грипна ваканция след дадената 1 седмица и след свършването и на 16
Ема казах му го беПървоначално написано от Davitrov
![]()
Айде стига бе пачи.И като си го казала кво ще стане.Да ти пръдна от кеф ли искаш?Първоначално написано от elito0o0o0
Говорете по темата.То е ясно че в тоя тъп сайт няма модератори
И това го каза човекът,който е тук цитирам - ``само да се ебава с нас``![]()
Грешка-С такива КАТО ТЕБПървоначално написано от elito0o0o0
Ти кога ще млъкнеш или трябва да намеря с какво да ти запълня устата...?!Първоначално написано от remix1912
![]()
Горе главата хора...
То се е видяло че няма кой да ва банне.Първоначално написано от MadeOfWater
Еми ай да те видим как ще го направиш.Аз мисля че знам ти с какво си пълниш устата![]()
![]()
да заради изборите .Първоначално написано от remix1912
Но това е за един ден и изборите във всички учелища ли ще са?Не майПървоначално написано от clever
Аз имах предвид ако заболеаемостта е още и повече голяма дали ще се продължи още ваканцията с 2-3 1 седмица
Малее... не ти е лесно и на теб! Гладък си на горния етаж, гладъъъкк... тцтцтц ...