Аз цяла седмица съм вече болна. При нас обявиха вече грипна ваканция. Чак на 9ти сме на училище.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
в Ямбол имаше мисля че![]()
Днес говорих с класния точно за грипна той каза, че е по-добре да не излизаме, че после щели да ни карат да учими съботите и да ни намалят ваканциите...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Вие сте изперкали. В тоя Свински грип няма нищо по-опасно от сезонния грип, та даже от сезонния има повече починали. Тъпите медии само раздухват глупости
А по-добре ние да не излизаме грипна ваканция, че после има да си отучваме![]()
От къде си??Първоначално написано от Iria
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Аз знам за Ямбол,че са много сериозни нещата,в Търговище също са обявили,ние в Шумен до вторник ше обявят епидемия.
Брях,брях
Сега един от класа ми прати тва
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=425392
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
днес придружих една съученичка до медицинската сесрта в училище за да си даде бележката за заверяване... и дочух разговора на сестрата и някаква друга учителка-може би ще сме във ваканция от понеделникама не е сигурно де ..
![]()
иначе хаш 1 ен 1 вирее и в НПМГ вече .. .....
Майко..стия сте ме депресирвали уе... брат ми е болен от сезонен грип и приятелката му също.. Аз имам остра аспираторна инфекция... Запушен ми е носа и имам 37,4 градуса температура... направо.. много ме е страх покрай тия скапани вируси... А аз толкова се пазех.. баси..
Дано да се оправя ,че..
Днес т`ва момиче дет седи до мен ми пише по скайпа ,че са минавали некфи да проверяват за отсъстващи.. от нашия клас само аз отсъствах,но на едно момиче и е станало зле,апа друго е отишло на доктор...В понеделник пак ще ходя на доктор,че лоша е работата...
И на всичкото отгоре няма грипна ваканция... не били много болните... то е достатъчно и 1 да е болен... Незнам защо чакат всички да се разболеем![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
оо и във варна :Д аз цяла седмица кашлям и кихам, даже имах доста висока темп. първите дни...
Първоначално написано от viksit0y
Преди малко авера ми се обади и ми го каза,а аз се надявах да се базика![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
офф и в нащо даскало сме към 330 човека класната каза че вече имало 100 отсъстващи и нм да разбера закво не ни пускат басии вс ли тряя се разболеимв нашия клас имаме 6 отсъстващи (двама от тях са на състезания другата ами тя всъщност още не е идвала на даскало) аз имам запушен нос и ме боли гърлото на едно момиче неска също му стана лошо напрао нз с всичките теа епидемии
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
и аз това се чудя ..Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Абе, наистина, май трябва да ни пускат грипна... От моя клас днес отсъстваха 12 , от съседния клас отсъствали 8-9. А гледам, че и доста от учителите ни са болни. И днес госпожата по рисуване ни пита: `Колко от вас имат някакви оплаквания относно здравето си? `. Имаше само 1-2 , които казаха , че са напълно здрави...
При нас няма.![]()
Във Враца едно училище е в грипна до другия петък..
А при нас май няма да има ваканция, което е по-добре според мен.. То май вече ни мина.. Миналата седмица 10 човека от класа ни нямаше и половината даскали отсъстваха.. Сега, гледам, фелшера ни проверява колко човека сме в клас, понеже нали 30% от учениците ако ги няма ни пускат..
Оф, вече се ядосвам.. Днес говорихме с г-на по биология, и той каза, че тоя свински грип не е по - различен от другите.. Даже от тях повече се умира.. Просто медиите 'малко' преувеличават..![]()
неПървоначално написано от psychopath
![]()
H1N1![]()
иначе днес г-жата ни по рисуване беше болна
и аз нали съм по-отвореничкай казвам-Ама госпожо;не можехте ли да си останете вкъщи да се лекувате !
И без това някаква грипна епидемия се разнася...
тя ми вика-мии в събота и неделя ще се лекувам.. офф![]()
такива учители дето идват болни много ме дразнят !
и то по неважни предмети-ама дъъъържат да си вземат часовете !!![]()
![]()
аман !![]()
![]()
Това е смъртоносният щам на птичия грип, а това срванено със свинския грип, е все едно да сравняваш двустранна бронхопневмония със слаба хрема. Блазе ви за ваканциите, иначе.Първоначално написано от psychopath
![]()
В Бургас ни задължават да ходим с маски в даскало, а вас? Въпроса ми е към тези, които още не са ги пуснали в грипна...
кое даскало? аз уча в механото и само който иска си купува маскиПървоначално написано от cveteto64
ако искаш си зимаш в мойто даскало
Ами знам за Преславски, Йовков, Кирил и Методий първите дни им ги дали безплатно, а после им казали да си купят и да ги носят.Първоначално написано от LittleDude
Дабе с тая директорка се сме във ваканцияПървоначално написано от clever
![]()
Умният човек може да избегне всяка ситуация, която мъдрият не би допуснал да се случи.