само гробищата, бърза помощ и ПМГ Враца работят винаги...
дано обявят и при нас - малко почивка от тва даскалуу![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
офф и аз се чудя всички ли трябва да се изпоразболеем, за да ни пуснат в грипна?!и аз съм болна вече, от даскало отсъстват доста хора (от моя клас само 1 я нямаше миналата седмица, но от съседните класове са по доста хора), а те само ни броят и не ни пускат!
сега, като отсъствам, а ония си ходят, ще изпусна и материал и всичко, а после да преписвам всичко, което за взели, определено не си е работа!! супер много ме нервят, много са неадекватни!
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
офффф не искам да се разболявам веееееее
тряя да ни пускат ..
пък на всичкото отгоре ни преподават болни учители ! аман от безумие ..![]()
Бъдете винаги нащрек. Сипмтомите на Свинския грип са подобни на симптомите на останалите заболявания от грип. Висока температура, болки в тъканите и в гърлото, кашлица, повръщане, диария, хрема. Ако не се чувствате добре, потърсете медицинска помощ. Знайте, че Свинският грип може да се лекува. Вирусът е издръжлив на два от четирите медикамента използвани за борба с грипните забовявания-Симетрел и Флумадин. Но другите два медикамента-Тамифлу и Реленза, са ефикасни в борбата със свинския грип.
За повече подробности във връзка със свинския грип можете да посетите сйта на Световната Здравна Организация на адрес www.who.int
Дано да не е..Първоначално написано от elito0o0o0
Аз по миналата седмица бях болен и моята личната ми изписа някакъв антибиотик Duracef 500 mg. за 4-5 дена и ми мина ама аз само кашлях незнам ти как си
![]()
За руска в Бургас има слух, че до 4 е в грипна, но не се знае със сигурност....
"Колкото повече, толкова повече..!"
знам един приятел е от там и цяла седмица нямат даскалоПървоначално написано от cveteto64
![]()
Хвани се образовай малко, пък после се излагай по форумите...Първоначално написано от tryYy
еlsy![]()
Даже няма и да споря.Първоначално написано от tryYy
![]()
еlsy![]()
Идиот, как очакваш някой да спори с тебе, като не можеш да напишеш 2 изречения като хората.Тъп пубер...
Такъв идиот не се намира често...влез в сайта на фокус, бтв, нова тв ако щеш и престани да се идлагаш, че много дразниш !![]()
Ама това сигурно ли е?Първоначално написано от LittleDude
"Колкото повече, толкова повече..!"
Прочетох почти всички страници (на последните 2 нещо ми писна) .. не прочетох почти нищо за София, но до колкото знам май няма даскало излязло в грипна и все пак може и да бъркам.
В моето даскало всеки ден идва няк'ва жена (май е медицинската сестра
) и проверява колко отсъстващи имаме.. До сега май нашия клас е с най-малко отсъстващи - или нямаме, или са 1-2
.. за другите класове не знам
, но все още нищо не се говори за грипна и за това предполагам, че няма да ни пуснат. От части се радвам, защото после ще трябва да отучваме, а и за да ни пуснат в грипна, трябва да има болни .. а и ще трябва да се разделя с класа
(макар и за месец-два, започнах адски много да ги харесвам, че направо обичам :P ) , но пък малко почивка няма да ми се отрази зле
и все пак по-добре е да не ни пускат грипна.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Точно свински грип е лайнар.Вземи научи тоя български език бе килешарПървоначално написано от tryYy
Да та еба в свинския балък да та еба.Много ли пцуваш ТАПАНАРИН![]()
никакъв шанс за грипна, ама и по-добре![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
тъй вика, не знам... за ПМГ съм сигурен че са във ваканцияПървоначално написано от cveteto64
![]()
после ваканциите малки ше станатПървоначално написано от tryYy
![]()
Точно пък remix1912 пише вярно.Не му открих грешка за да го критикуваш.Първоначално написано от tryYy
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ей гад мръсна такъв бой ще ти хвърля че и майка ти лелина няма да те познае килеш насран.Да та еба и баламата.Имаш ли 13 бе говнар насранПървоначално написано от tryYy
tryYy колко си КУХ, не е истина просто :Д
в СГСАГ (София) е изключено да има ваканция :Д ..
в София първо излиза ПМГ във ваканция и накрая излиза СГСАГ, за т'ва едва ли ше имам ваканция аз о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
пмг да/не? да знам дали да уча ;дПървоначално написано от LittleDude
Охх tryYy Замълчи моля ти се!! моля ти се!!!!!!!
И наистина.. вземи се образовай малко! Какви новини си гледал ? На майка ти путката си гледал... Злетак!Бягай от тука,че ще вземеш да ни заразиш със селянията си..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\