Това че съм сбъркал една буква и съм пропуснал една запетая при изречение с насоченост ''ПЦУВАНЕ'' не значи нищо.сръвнение с това че не можеш да напишеш мисълта ,ами си писал МИСЪТА и вместо ХелуИнската си писал ХелуиЙнската.Ти си по-тъп от него.За какво изобщо го защитавашПървоначално написано от NoContinuation
''Ей гад мръсна такъв бой ще ти хвърля че и майка ти лелина няма да те познае килеш насран.Да та е** и баламата.Имаш ли 13 бе говнар насран''Първоначално написано от NoContinuation
Да имам същите думи,но правилно написани.
Замислих се дали опрекваш него или мен в твоето изречение,но не мисля че си се изразила правилно,поради което има такова объркване.Научи се да се изразяваш правилно
В такъв случай извинявай,че не съм разбрал двусмисленото ти изказване
Първоначално написано от remix1912
NoContinuation, последния пост не беше на Тру, а на ремикс-а ..
=> в последния пост са използвани нещата, които ти казваш, че са грешни => се караш на ремикса :Д:Д
омг, от скука какви глупости обяснявам о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
оффффф ,искам паааааааааййййййййййййПървоначално написано от nicolepcd
![]()
бананов ,ако може !
![]()
![]()
Еми какво да ви кажа за tryYy ? Той е супер малоумно същество ,което не може да свърже 2 думи в изречение.Това е! Не му се сърдете.. и на него не му е лесно с този гладък мозък.![]()
Само дето оспамихме темата ,заради някакво лайно,дето още майка му му трие ``дупИтУ`` .. Какво да се прави?! Има ги много такива като него,особено в този форум... за жалост.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Нещо за моя любим град Перник или по-точно, моето любимо училище Езиковата гимназия знае ли се нещо.. ?![]()
![]()
Pagani Zonda
Емии... По новините май нищо не са казвали за Перник. Не съм сигурна де..Първоначално написано от Xeon
![]()
![]()
Питам се аз. Кога ли ще изчезне този скапан вирус?....![]()
Бургазлии можем да празнуваме тази вечер - до 7 ноември сме във ваканция! http://bulgaria.actualno.com/news_268509.html
I do what I want, I do what I please
There ain’t a soul who will stop me
I take what I want, get whatever I need
There ain’t a soul who will stop me
йееееееах, не повярвах ама звъннах на класната... малко почивка от гадния немски ;DDD
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Искам и азззз!!!!!20% са отсъствали от моето даскало,а нали трябват 30..еххх надявам си се още
![]()
To infinity and beyond.
Да мА извинявате ама това хич не е честно![]()
Ако някой има инфо за Перник-да пише!
От една страна е хубаво,че сме в грипна(от Ямбол съм)Ще си починем малко от досадните предмети,но от друга е жалко.Просто тая ваканция ще ни излезе през носа.Като се има напредвид,че може да има и удължаване.Ще ни побъркат от учене,учебни съботи,отнемания от ваканции..Като се замисля предпочитам да си изкарам една нормална седмица,отколкото да сме с намалена коледна ваканция и с гаднитее учебни съботи
![]()
Абе да знаете нещо за К.Фотинов в бургас дали ще учим ,че класната тука разправя някакви !
Vin diesel RULZZZZ
сички даскала в бургас са затворениПървоначално написано от youloveme
![]()
о м г .. прочетох 2 страници спам.. очаквах да прочета че в София има грипнаа..ИИСКАААМ ВАКАНЦИЯЯ !!
![]()
![]()
За Пловдив чу ли се нещо вече?
Баси.. Гледайте новини бе хора,какво само разпитвате? Сега и аз ли трябва да питам за Плевен? Утре ще отидете на училище и ще ви кажат. Айде дай сега да питаме за всеки град...Спрете се малко.
При нас [Варна] има грипна ваканция 3 дена- понеделник, вторник и сряда. Засега е така, но трябва да следим медиите, защото може да се удължи.
а за столицата на разврата никой-нищо не знае![]()
Who's next!
М за Разград нещо няма ли ?
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
ии азз беееПървоначално написано от clever
бтв някой питаше как мое да иаме грипна мии 50%отсъстващи + още 3ма ама трябва да е масово ее и аз вече съм болнааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()