.
Отговор в тема
Страница 1 от 15 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 372

Тема: Грип

Голям фен Аватара на cveteto64

Грип

Разбрах, че в някои градове имало грипна ваканция.. Това вярно ли е и ако да кажете кои са и ако знаете къде се очертава още...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на Infinity
    В Трявна и в Ямбол е обявена знам със сигурност,мисля,че и във Самоков ще се обявява...абе очаква се през всички области да премине новият вирусен грип AH1N1 /Свински грип/
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    абе очаква се през всички области да премине новият вирусен грип AH1N1 /Свински грип/
    дано не, че иначе става страшнооо
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    нещо даскало май ще го затварят... в класа има супер много болни. Така е и другите класове.

Очаква ли се и в Пловдив грипна ваканция и кога?
    И аз съм болен и сега не съм на даскало,но до колкото знам не от свински грип

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    До колкото разбрах ако ще има ваканция,то тя ще започне от понеделник.Утре ще се разбере.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз четох, че още нямало достатъчно заразени,за да обявят грипна ваканция....

Голям фен Аватара на meche95
    ^^^защ0о0о " " по-добре се раздвай че нямаш гришна ваканция,защото тва значи ,че няма опасност и ти да си заразен/а

Във Плевен все още не се говори нищо за пускане във ваканция,обаче като гледам какво става в други градове няма да се очудя скоро и тук да обявят грипна ваканция.

и при нас не е обявена грипна ваканция,но заместник директора минава всеки ден ,записва отсъстващите и ни пита дали наистина са болни(от малък град съм и всички се знаем ) . А по новините казаха ,че в училища,в които повече от 30% от учениците са болни ще бъде обявявана грипна ваканция
    Неприлично Щастлива .. : )

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    в моето даскало има доста болни,при осмокласниците в 1ния клас отсъствали 19 човека за 1 ден

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Peshec
    в моето даскало има доста болни,при осмокласниците в 1ния клас отсъствали 19 човека за 1 ден

уау
    при нас само 1 я няма .
    ама тя идва когато и кефне ,няма я от седмица вече .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Засега няма,но в една от паралелелките на зайците от 29 човека са били само двама.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    хаха тва с 2мата човека ме разби..
    е ние имаме 17 болни от 30 в един клас,но директорката е на Швейцария да си повее гъза и тука секи е болен ама няма скоро да ни пуснат грипна
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на cveteto64
    http://www.focus-news.net/?id=n1288137
    От тази статия ми ства ясно, че сигурно в понделник вече ще сме в грипна...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    мм ние вече имаме грипна ваканция (от Ямбол съм) .. има 4 болни деца от нашето училище

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Rivas
    Във Плевен все още не се говори нищо за пускане във ваканция,обаче като гледам какво става в други градове няма да се очудя скоро и тук да обявят грипна ваканция.
    баси.. неска ни четоха в ЕГ-то за свенския грип.. симптоми,глупости,тралала.. . и ся съм се спекла,щото май и аз ще се разболявам и... ии.. нз.. дано не е нищо сериозно..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми честно казано малко ме е страх, защото имам слаба имунна система и най-малкото нещо ме поваля на легло и съм мн зле, от една хрема съм стигала до болница а не ми се мисли от грип и то свински. Но опитвам се да се пазя, не влизам в контакт с болни, мия си често ръцете,правя всичко необходимо. Иначе съм в София и не съм чула в някое даскало тук да има грипна, но чух че в близкия един месец ще се разболеят 2 000 000 българи от свински грип, което ме притеснява
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ми честно казано малко ме е страх, защото имам слаба имунна система и най-малкото нещо ме поваля на легло и съм мн зле, от една хрема съм стигала до болница а не ми се мисли от грип и то свински. Но опитвам се да се пазя, не влизам в контакт с болни, мия си често ръцете,правя всичко необходимо. Иначе съм в София и не съм чула в някое даскало тук да има грипна, но чух че в близкия един месец ще се разболеят 2 000 000 българи от свински грип, което ме притеснява
    2 000 000 ?!! ти чуваш ли се ????
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

След като се разболях, в класа ми почна някакво масово разболяване, въпреки че си оздравявах вкъщи. Лесно прихващам болести, но пак зависи.
    Много ми е интересно как се разбира дали е свински грип или обикновен, или(!) настинка. Аз обикновения грип и настинката ги преживявам еднакво тежко.

ама мн интересно се получи..Трявна е малък град, а ние след 4 дни щяхме да ходим на екскурзия точно там..НО изведнъж тая новина за грипа там..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Мене за един ден ми се разболя половината клас...и аз в тва число . В сряда нито един болен,и на следващият ден 14 болни ебахти

Град
    София
    свински вир0с
    THE TRUTH IS OUT THERE

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Във Варна вече има затворени училища...Засега нащо май няма да се затваря Ама почти всички ходим с маски

Олее, ужас и аз доста съм се психирал.. в нашия град заниятията си вървят нормално, ама всеки ден идват да ни проверяват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си