- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-страното нещо което Ви възбужда?
Момиче с училищна униформа![]()
Мъжките ръце![]()
![]()
гладките й крака![]()
Еми, само като се наведе.. ии му лъснат боксерките и кръста... и направо откачам..![]()
Ии доста често се случва катоо гледам как прелиства страници на книга/учебник/тетрадка.. Пръстите !Само начина, по който ги движи..
Прилепнали блузи.. Илии по физическо като го гледам как тича или като играе баскетбол..
Ъх.. другоо.. Оле, като си оближе устните..................![]()
О, и всякакъв вид допир.. Не от всеки, забогаОт някой определен индивид.
Мен най-много ме възбужда някое момиче да ме гледа с тънки очи![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
и силните мъжки ръце с изпъкнали вени по тях .... направо ме подлудяватПървоначално написано от taffy
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
сините му очи
ръцете му.. леле-мале![]()
дупеееееетооооо![]()
когато разрошвам косата му небрежно
езика му..
когато е възбуден и като прави едни движения...
когато ми шепти че ме иска![]()
когато мускулите му се свиват докато прави нещо с ръцете си..
като цяло когато съм в такова настроение всичко негово ми харесва![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Жена на токчетаааа!!!По възможност около 10 см.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Мъжки парфюм и дълга косааа![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Амии .. от един определен човек и най-обикновенно движение може да ме възбуди ама както и да е .![]()
Попринцип силна ръка с часовник на нея .. или като се наведе и му се видят леко боксерките .. тцтц .. или понякога,когато просто докосва с устни врата ми .. лелеле .. няма да пиша повече в тая тема.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
пиша за първи път така че ще ме прощавате ако го метна на майната си
A ся по темата полудявам от син SТR8 и когато ме целува по връта малеее![]()
По-добре да не казвам![]()
![]()
Охх, да, всякакви нокти, които драскат, и лекичко, и по-силно... :PПървоначално написано от BePoHuKa
Всичко![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
да играя с женски герой във fallout3 o_o
GTA Stunting
мм..силни ръце, много късо подстригана коса (като го галя да усещам като боцкане), за шофирането цитирах по-нагоре хаха (завои, взети рязко и уверено), аа пак свързано с коли.. много възбуждащо ми действа, когато ми обяснява нещо от механиката на колите или нещо подобно.. уфф.. в такива моменти, дори и да съм го помолила аз да ми разяснява, не слушам, а само гледам мръсно хаха.. възбуждам се също от костюмирани мъже или мъже в униформа (гвардейци особено мм..) и оръжията ме възбуждат; татуировки, но зависи какви..
допускам, че не са от най-странните неща, но мисля, че не са и типичн
Каменно изражение на лицето, незаинтересованост. Грубост само в действията.Риза. Очила. Леко дълга коса. Цигари ( не съм пушач ). Разговори как ще ме убие/насили.
Всъщност + всичко в слънцето ми. Всяка една негова дума, всеки един негов жест .
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Плашиш ме, треперя, падна цигарата от ръката ми (не пуша), пребледнях, вече бягам, паднах![]()
![]()
Ти си яката хардНе очаквах, очуди ме чак
Каменно изражение на лицето, незаинтересованост. Грубост само в действията.Риза. Очила. Разговори как ще ме убие/насили. - 6 от 8, добре съм![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ммм , звучи много много примамливо ...Първоначално написано от MakeMeLaugh