- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-страното нещо което Ви възбужда?
++ и също дупето и силните ръце на едно момчеПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Всъщност тази усмивка до зъби я направи като бях гол до кръста от по-миналото мнениеПървоначално написано от ladykeisy
![]()
хехе![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Френски маникюр , високи токове
Ау и гласът й може да съм я чул за пръв път по телефона само никога да не съм я виждал може да е циганка , да е дебела да е лелка нз си кво , но хареса ли ми гласът й е в състояние да ме възбуди - шантаво е , но няма какво да си кривя душата и ме възбужда да гледам едно момиче как се вихри из кухнята![]()
трапчинките по бузките му ^.^
обичам да гледам bondage,и доста се възбуждам,но нямам желание да го практикувам..![]()
Обица на ухото.![]()
Мен ми е адски секси когато мъжете шофират, ама има една особенна стойка някво самоуверено такова държат волана не мога да го опишасъщо белите чорапки много са секси
![]()
Оо шофирането е наистина много секси.Излъчват такова самочувствие.....Първоначално написано от mahoni
Обеца на езика!!!![]()
Westside rollin' all day, every day
защо използваш МОИТЕ фетиши .. не може пък!!!Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мммм...когато ме хапе по врата.....обеца не охото и сините очи :P
Айде да се сбием за този фетишПървоначално написано от Hilary_
![]()
Айдееее ..Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
Ама ако аз победя ше си сложиш обица там .. ??
![]()
![]()
Priceless .. <3
мен ме възбужда когато момче шофира -не всички момчета, но има някои, които карат много готино и особено когато превключват скоростите, дърпат ръчна, въртят волана... също ме възбужда как момче пуши цигара.друго не се сещам.
мен ме възбужда когато момче шофира -не всички момчета, но има някои, които карат много готино и особено когато превключват скоростите, дърпат ръчна, въртят волана... също ме възбужда как момче пуши цигара.друго не се сещам.
Няма смисъл аз ше победяПървоначално написано от Hilary_
![]()
И Тупак го възбужда...обецата на езикаПървоначално написано от TheX
Тъй че той шее победи
Не бъди толкова сигурен ..Първоначално написано от TheX
![]()
Priceless .. <3
Гадна мИетълкаПървоначално написано от vampire_girl_
Да не се обидиш - шегувам се. И аз се кефя на дълги коси, мятащи се насам натам (върху метълки разбира се). Наскоро в Строежа гледах една... да ти изпадат очите, имаше коса до под кръстаИ като я замята като фентилатор... лудницата!
Пиърсинги,татуировки,здрав и мъжки ръце и пълни устни (не като на *афроамериканци*,но все пак пълни)![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Не съм рапърка маа чоек аз постоянно взимам шапките на братовчед ми и приятелите му те нали са си рапъри и имат 49038763 мноо са мощнииПървоначално написано от TheX
![]()
мм кожено яке видях..![]()
![]()
радва мнг мнг мнг