- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма ли е разликата според вас?
да но зависи ти на колко си и той на колко е![]()
Голяма е, аз излизах с една 4г по-малка от мен, на 3тата среща исках да я заколя![]()
![]()
The Spark
Зависи за възраста ако е примерно 14 и 18 е голяма а 22 и 26 не толкова.Не са важни някви години важно е начина на мислене виждал съм и 18 годишни който все са си същите деца....а съм виждал и 17 годишни с разбиране и мислене на доста по голям човек...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Новият ми акаунт, и нова снимка...
Очаквайте пълната фотосесия в най-скоро време!
store(.)picbg(.)net/pubpic/49/A3/675c7713370c49a3(.)jpg
За да я видите, махнете скобите.
Пука ли ти за разликата... Абе важното е да ви е яко ; )
Според мен златната среда е като разликата е 2-3 години, но това не значи, че 4 е мн голяма разлика. Пък и е по-важно да ви е готино заедно.
Ами не е голяма според мен ;]]
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Първоначално написано от YaNcHeToOo
![]()
![]()
не е нолмално.. тоз батку щи земи напраии несту и тугава вечии ни знам
![]()
I don`t care .. ;] ..
Ми не е чак толкова голяма. И за по-големи съм чувала.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
зависи.. много зависи ако момичето е дете, което не знае какво иска.. а момчето е пубер, дето не знае мастурбира ли или пикае... тогава е голяма..Първоначално написано от YaNcHeToOo
Ами за любовта граници няма.Единствено трябва да ви е готино заедно,да се разбирате ии да се ОбичкатЕе и всичко ще е ТОКККК![]()
не е голяма разликатаимах една такава връзка-момчето беше по-голямо от мен с 4 години и беше страхотно
![]()
Според мен не годините са критерии за една добра връзка. Ако мисленето ви е на горе долу едно ниво, имате достатъчно общи интереси и искате едно и също от връзката ви, не мисля, че имаш повод за притеснение. (:
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Не е голяма... идеална е просто... с приятелката ми ние такава разликата и си се разбираме мн добре
There is no right or wrong, only fun or boring
За мене е.. За мен перфектната разлика е 2 години, най - много 3..
Не мога да си представя да хода с мъж 4 години по - голям от мене, при положение, че точно на тези години /16-17/ няма да му дам определено това, което той ще иска..
Падам си по лудориите, когато и двамата израстваме заедно в чувствата си и живота![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
зависи на ква възраст сте ве!Първоначално написано от hooliganka89
ако си на 17+, а той на 21, става,
ама ако си на 12-13, а той на 16-17, МНОГО СЛАБО ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕК!
<N>
за курваджелъка няма разлика
GTA Stunting
Възможно най-добрата разлика ама е проблем ако момчето е на 17 а момичето е на 13от родителска гледна точка може би
![]()
Ами според мен изобщо не е голяма разликата,макар че,аз предпочитам по-малката разлика. Когато сме на почти еднакъв акъл и се държим еднакво.Да можем да си изживеем нещата и по детски.
:P
+ И аз така мисляПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Трагедията е пълна...
Аз съм момче на 17 и според мен разликата е голяма![]()
![]()
![]()
Един приятел на 18 се хвана с неква пикла на 14,и това нормално ли е ???
Разумна разлика е 2 години![]()