- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма ли е разликата според вас?
хах same situation..
от личен опит казвам: разликата е голяма :Д
Аз лично не мисля че разликата е голяма дори и ако тя е на 14, а той на 18 в крайна сметка момичетата израстват по бързо от момчетата Може да има супер лигави 14 годишни, но може и да има много свестни и израстнали.Всичко си е до човека.![]()
4 години не е много, но не съм съгласна с другите мнения, че е идеалната разлика или че са имали щастливи връзки именно с подобна разлика. ние с мъжо ми имаме разлика от 10 години и сме много щастливиобичаме се, разбираме се, уважаваме се и правим всичко един за друг. мога с чиста съвест да кажа, че това е най-хубавата ми връзка до момента и именно това е човекът за мен. е, нашите не са особено въодушевени от връзката ни, но смятам, че съм достатъчно узряла и самостоятелна за да се съобразявам на първо място със себе си.
moq e s 8 godini po golqm![]()
![]()
Естествено,че е малка разликата :]] Според мен няма разлика , кой на колко години е .. .дори разликата да е 10 , стига да се обичат ..
да е голямааа,да е голямаа.. ама пък колко да е голяма : ) какво са му 4 години.. направо отивай да живееш у тях,какво му мислиш ;рр
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
С бившия ми ни беше толкова разликата. Мисля ,че е нормална разлика.
П.с: като се разделихме си мислех, че повече не бих тръгнала с по-голям, но съм го мислела не заради разликата, а понеже не го харевах достатъчно. Сега мисля че отново бих се събрала с по-голям, но стига да го харесвам наистина![]()
Bon Jovi - Always
ми то си зависи.. ако си на 13г. и ходиш с момче на 17 ще е странно, но ако си примерно на 20 и ходиш с някй на 24 си е напълно нормалноПървоначално написано от revolver
:P
Да... Нормално е не се тревожи... не е от голямо значение годините (според мен де)
![]()