.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Лошо!!!!

Лошо!!!!

Здравеите извинете ако има такава тема аз не намерих !! Проблема ми е следния . Днес си биа аз чекия и нали свърших отидох измих си уя и после забелязах някво като рани. Тва вузможно ли е да е протриване и ако е кво да правя ?
    Крещящо си тъп Саше

Re: Лошо!!!!

Цитирай Първоначално написано от xRoSHaVx
    Здравеите извинете ако има такава тема аз не намерих !! Проблема ми е следния . Днес си биа аз чекия и нали свърших отидох измих си уя и после забелязах някво като рани. Тва вузможно ли е да е протриване и ако е кво да правя ?
    и как очакваш някой да ти каже дали е възможно да е протрито или нещо друго при положение че само ти виждаш какво точно е...ако те притеснява толкова отиваш на лекар ако не мине за 1-2 дена и готово...тук точен отговор на неточно зададен въпрос няма да можеш да получиш

Град
    Стара Загора
    Ако е протриване, не знам колко чекии трябва да правиш за да се протрие
    Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!

Град
    •••Пловдив•••
    баси тва мазоли на ръцете да ти излеат не е раота ..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Ivo92
    Ако е протриване, не знам колко чекии трябва да правиш за да се протрие
    ъхъ
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен
    Град
    София
    Oфф .. иди в секс шоп , купи си надуваема кукла , надуй си я , извади си кура и еби на воля Ебати загорялото момченце .. чикиджия
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Oфф .. иди в секс шоп , купи си надуваема кукла , надуй си я , извади си "мъжкия полов орган" и е** на воля Ебати загорялото момченце .. чикиджия
    +

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Враца
    иди на лекар не може да ти кажем кво имаш като виждаш че дори на сериозно те не взимаме
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Няма как да ти кажем какво ти има . Чак пък рана , ти да не си го мил с телена гъба . Иди на лекар сериозно .

Град
    Стара Загора
    Еми как няма да се протрие. Трябва да си слагаш смазка от време на време. Машинно масло М10 - D върши страхотна работа, ако искаш има и на Valvoline - ама е по - скъпичко...
    Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!

Град
    Силистра
    Няма нужда от лекар.. Джонсъна постоянно се протрива след ръчни и зат'ва гледам да внимавам като пикая, че ако урината попадне върху раничката бая пощипва! До 2 дни ще е ок.
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    нямаш ли некое куче,котка... че кат си загорял и да мое ги опънеш.. поне после няма да те боли ръката и няма да имаш рани
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на Naik1
    Искам да видя коментара на Ubuntu

а по темата : както ти казаха по-горе - иди на лекар най-добре.И на мен ми се беше получило нещо подобно преди 2 години някъде.Здравата ме болеше и главата на kура все едно имаше 1-2 дупки дори бях спрял чикиите за 2 седмици ама после се оправих и почнах занаята наново с все сили

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    нямаш ли некое куче,котка... че кат си загорял и да мое ги опънеш.. поне после няма да те боли ръката и няма да имаш рани
    недей, че после ще пита дали мъжкото му куче е бременно от него
    еххх... не се бях сетила!!!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Повече от фен

Ако не усещаш никаква болка - нищо ти няма - може да имаш някав капиляр там или нещо подобно
    ако усещаш болка ИДИ НА ЛЕКАР

п.с. и кво всички сте се вманиачили да си гледате ...... после го удряте на хипохондрия
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

не съм толкоз загорял ама през 3-4 дена бия ама нещо Едноокия-Джо се истърка леко ме боли главата ама иначе е добре ша спра чекийте докато не мине пук ако не мине до няколко дена ша водим Джо на лекар мс за коментите очаквам още предложения
    Крещящо си тъп Саше

Мега фен Аватара на Hilary_
    не съм толкоз загорял ама през 3-4 дена бия ама нещо Едноокия-Джо се истърка леко ме боли главата ама иначе е добре ша спра чекийте докато не мине пук ако не мине до няколко дена ша водим Джо на лекар мс за коментите очаквам още предложения
    Едноокия джо?? Много интересни имена им давате бе ..

п.с. Иначе добре ше напраиш .. поспри ги малко и виж дали ше мине ..

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Едноокия джо??
    Така си бях нарекла колата веднъж като й светеше само единия фар, но от тук нататък ще се замислям
    А по темата - защо не ползваш някаква "смазка", кремче или нещо такова. Само внимавай да не получиш някаква алергия, че тогава ще е още по-кофти

Адаши са!

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от turbospanki
    prati snimka az sum doktor po sexualna nauka .... dai snimka i 6ti kaa

ами ако си момиче ела да го видиш на живо ако си момче не го показвам на муже
    Крещящо си тъп Саше

na men li4no ne mi se e slu4valo ... no problema ti qvno e ne6to svyrzan s naranqvane na gem4eto .. po dobre vari na lekar za da nqma uslojnenie

Минами за 2-3 дена вече може да локвате
    Крещящо си тъп Саше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си