В класа има едно момиче на което родителите се развеждат и е започнала да се реже по ръцете.Изцяло се е променила носи само черно гримира се започна да слуша метъл а допреди беше на чалга.Класната ни разбра за това защото г-жа по история и е казала и сега класната е много притеснена.Види ли стъкло го взима и започва да се реже.Помогнете ми как да успея да я убедя да спре защото за сега само се драска мо без да иска мойе да си среже вените.Един път в час беше извадила едно стъкло и шеше да се драска и аз и казах срежи си вените целия клас е тук ще те спасим а тя ми отговори че няма да го направи зашото искала да е жива и да продължава да се наранява.Моля ви ако някои познава хора които имат същия проблем да споделят как са успяли да го превъзмогнат
Класната да я прати при училищният психолог да си поговорят... Щом не иска да се самоубива може да си спокойна... И все пак мисля, че се филмираш прекалено... И не е ЕмО гЪъЪРл...
Абе моля те се..
иска да привлече внимание момичето..
има театрални заложби още много рано!
ако беше само вниманието,нямаше да си причинява болка...може би наистина много се травмира от това,че техните се разделят.. не знам,дано се съвземе![]()
емотата друго освен да реват и да се кълцат не знаят... ги е*а и тъпите лапетасамо да реват знаят
![]()
![]()
THE TRUTH IS OUT THERE
Земете направо вие й прережете вените...да не се мъчи![]()
Брях,брях
мошно в дивия.
класната ако е достатъчно досетлива ще вземе телефона и ще се обади на родителите ..
това да се самонараняваш е породено от стрес предполагам... или някакво психично растройство
нормално е да е в стрес като техните се развеждат но чак да си причинява това.. един от родителите й трябва да я заведе на психолог
FAKE!Първоначално написано от angel4eto966
![]()
пс- аз имах такъв проблем...реших го много лесно- спрях лепилото, хероина, амфетите ... а да и O.C![]()
Вси4ко е заради родителите.....Трябва да и се обясни,4е това не е края на света.Предстоят и много хубави моменти в които у4австват приятелите![]()
Кажи и да се самоубие пу проклети са тиа емота![]()
предложи и вместо да се реже да се обеси
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
емо и слуша метъл!![]()
оставия на мира, емотата са тъпи и изпаднали същества,
ТИ СИ ТЪПА!!
няа как да е имо и да слуша метъл...
и кво..тя ли си е признала ,че е такава или ти я сложи под тоя знаменател...отказах се да чета ,така че ако си го писала тва,не съм видяла...ама все пак-тъпа си![]()
Емм тва е.. от развода страда кой?! Децата!Вината не е в нея.. (според мен).. А може пък и да търси внимание...
Погледни от хубавата страна.. поне вече не е чалгарка![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Кажи и че като си реже ръцете не оправя проблемите на родителите си..
t-_-
ppl that i respect : l0lz
Ама и вие сте много напред с матряла, всеки може да си прави квото си иска, а това включва рязане на вени,обесване и въобще сякво самонараняване и това не е ваша работа.Още повече и е просто съученичка,нито и е приятелка,роднина или нещо от тоя род.
Междодругото аз уш се имам за социален тип,познавам разните субкултури и до сега съм видял точно 1(едно) емо, та идеята ми е от къде тая омраза към нещо, което ама въобще не е разпространено в България.И аз мразя много неща, ама си имам някви причини.
Има милиони деца, на които родителите им са разведени и какви ли още неприятности,които са им се случили... Ако съдим по логиката на твоята приятелка, всички тези деца трябва да започнат да се режат и да мислят да слагат край на живота си ? ..Съвсем греши .. Поговори с нея и и кажи, че трябва да се справи със всичко и точно тези работи от живота трябва да ги превъзмогне сега, защото те я правят по-силна и и помагат да се справи с трудните неща в живота.![]()
курwiте в lяwo, путkiте в дяsно ...i пъt поsредата за da мiна ;]]
~~
пи според мен иска маку подкрепа оп приятели да си поговорят.Постоянно да има някой около нея - да не се депресира![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Щом се реже пред вас и по време на час, значи просто иска да се прай на интересна и да й обръщате внимание. Колко родители по света се развеждат и децата им страдат от това..то ако почнат сичките да си режат вените кат приятелката ти нз какво ще стане. Защо просто не й обясниш, че не е това начина да страда или да предложеш на класната си да я прати при училищния психолог.
Защото разпространението в интернет средите е далеч по-голямо, от колкото в обществото. Но и на това му мина модата.Първоначално написано от Wildchildd