.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: EMO girl

Hybrid View

Повече от фен Аватара на angel4eto966

EMO girl

В класа има едно момиче на което родителите се развеждат и е започнала да се реже по ръцете.Изцяло се е променила носи само черно гримира се започна да слуша метъл а допреди беше на чалга.Класната ни разбра за това защото г-жа по история и е казала и сега класната е много притеснена.Види ли стъкло го взима и започва да се реже.Помогнете ми как да успея да я убедя да спре защото за сега само се драска мо без да иска мойе да си среже вените.Един път в час беше извадила едно стъкло и шеше да се драска и аз и казах срежи си вените целия клас е тук ще те спасим а тя ми отговори че няма да го направи зашото искала да е жива и да продължава да се наранява.Моля ви ако някои познава хора които имат същия проблем да споделят как са успяли да го превъзмогнат

Супер фен Аватара на cookie_master
    кви са тея тъпотии бе?
    да вземе да се стегне..

Класната да я прати при училищният психолог да си поговорят... Щом не иска да се самоубива може да си спокойна... И все пак мисля, че се филмираш прекалено... И не е ЕмО гЪъЪРл...

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Абе моля те се..
    иска да привлече внимание момичето..
    има театрални заложби още много рано!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Абе моля те се..
    има театрални заложби още много рано!
    !

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ако беше само вниманието,нямаше да си причинява болка...може би наистина много се травмира от това,че техните се разделят.. не знам,дано се съвземе

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    емотата друго освен да реват и да се кълцат не знаят... ги е*а и тъпите лапета само да реват знаят

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Абе моля те се..
    !
    !!!!

Град
    София
    THE TRUTH IS OUT THERE

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Земете направо вие й прережете вените...да не се мъчи
    Брях,брях

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    мошно в дивия.

Град
    в света на приключенията ..
    класната ако е достатъчно досетлива ще вземе телефона и ще се обади на родителите ..
    това да се самонараняваш е породено от стрес предполагам... или някакво психично растройство
    нормално е да е в стрес като техните се развеждат но чак да си причинява това.. един от родителите й трябва да я заведе на психолог

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Re: EMO girl

Цитирай Първоначално написано от angel4eto966
    В класа има едно момиче на което родителите се развеждат и е започнала да се реже по ръцете.Изцяло се е променила носи само черно гримира се започна да слуша метъл а допреди беше на чалга.Класната ни разбра за това защото г-жа по история и е казала и сега класната е много притеснена.Види ли стъкло го взима и започва да се реже.Помогнете ми как да успея да я убедя да спре защото за сега само се драска мо без да иска мойе да си среже вените.Един път в час беше извадила едно стъкло и шеше да се драска и аз и казах срежи си вените целия клас е тук ще те спасим а тя ми отговори че няма да го направи зашото искала да е жива и да продължава да се наранява.Моля ви ако някои познава хора които имат същия проблем да споделят как са успяли да го превъзмогнат
    FAKE!

пс- аз имах такъв проблем...реших го много лесно- спрях лепилото, хероина, амфетите ... а да и O.C

Град
    haskovo
    Вси4ко е заради родителите.....Трябва да и се обясни,4е това не е края на света.Предстоят и много хубави моменти в които у4австват приятелите

Град
    Бургас
    Кажи и да се самоубие пу проклети са тиа емота

предложи и вместо да се реже да се обеси
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

емо и слуша метъл!

оставия на мира, емотата са тъпи и изпаднали същества,

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    ТИ СИ ТЪПА!!
    няа как да е имо и да слуша метъл...
    и кво..тя ли си е признала ,че е такава или ти я сложи под тоя знаменател...отказах се да чета ,така че ако си го писала тва,не съм видяла...ама все пак-тъпа си

Емм тва е.. от развода страда кой?! Децата! Вината не е в нея.. (според мен).. А може пък и да търси внимание...

Погледни от хубавата страна.. поне вече не е чалгарка
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    Sofia
    Кажи и че като си реже ръцете не оправя проблемите на родителите си..
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Ама и вие сте много напред с матряла, всеки може да си прави квото си иска, а това включва рязане на вени,обесване и въобще сякво самонараняване и това не е ваша работа.Още повече и е просто съученичка,нито и е приятелка,роднина или нещо от тоя род.
    Междодругото аз уш се имам за социален тип,познавам разните субкултури и до сега съм видял точно 1(едно) емо, та идеята ми е от къде тая омраза към нещо, което ама въобще не е разпространено в България.И аз мразя много неща, ама си имам някви причини.

Град
    Ewropa , Bulgaria ;dd
    Има милиони деца, на които родителите им са разведени и какви ли още неприятности,които са им се случили... Ако съдим по логиката на твоята приятелка, всички тези деца трябва да започнат да се режат и да мислят да слагат край на живота си ? ..Съвсем греши .. Поговори с нея и и кажи, че трябва да се справи със всичко и точно тези работи от живота трябва да ги превъзмогне сега, защото те я правят по-силна и и помагат да се справи с трудните неща в живота.
    курwiте в lяwo, путkiте в дяsно ...i пъt поsредата за da мiна ;]]

~~

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    пи според мен иска маку подкрепа оп приятели да си поговорят.Постоянно да има някой около нея - да не се депресира
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Щом се реже пред вас и по време на час, значи просто иска да се прай на интересна и да й обръщате внимание. Колко родители по света се развеждат и децата им страдат от това..то ако почнат сичките да си режат вените кат приятелката ти нз какво ще стане. Защо просто не й обясниш, че не е това начина да страда или да предложеш на класната си да я прати при училищния психолог.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Ама и вие сте много напред с матряла, всеки може да си прави квото си иска, а това включва рязане на вени,обесване и въобще сякво самонараняване и това не е ваша работа.Още повече и е просто съученичка,нито и е приятелка,роднина или нещо от тоя род.
    Междодругото аз уш се имам за социален тип,познавам разните субкултури и до сега съм видял точно 1(едно) емо, та идеята ми е от къде тая омраза към нещо, което ама въобще не е разпространено в България.И аз мразя много неща, ама си имам някви причини.
    Защото разпространението в интернет средите е далеч по-голямо, от колкото в обществото. Но и на това му мина модата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си