Щом се реже в час само и само да е пред вас, смятай.Кажи и да се стегне и да не се праи на интересна защото така няма нищо да поправи
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Емо ft. метъл = ??Това,че момичето е в шок,не значи ,че е Емо гЪрЛЛллЛл..
И емотата си режат вените, а не си драскат ръцете..
Боже,боже. Момичето просто има нужда от психолог и обичта и подкрепата на родителите си.
п.с. Темата е супер тъпа! Много грешно разбиране!!!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от xXgirl15xx
Това с рязането е банално.![]()
![]()
![]()
и аз така мисляПървоначално написано от bloodymirror
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ако наистина страдаше, щеше да се реже у тях сама и щеше да го крие от всички. За да си изкараш ножа/стъклото пред кажи-речи 20 човека, трябва да си яко тъп и да търсиш внимание..С истинска болка не се парадира, напротив, тя се спотайва...да не говорим пък за белези.
Ми след като родителите и се развеждат ,естествено,че ще търси внимание. Ако майка и и баща и и обръщаха внимание,щеше ли да ги прави всичките тея работи? Замислете се! Стига сте я хранили.
А защо разводът задължително да означава липса на внимание от родителите? Пък и щом е достатъчно глупава да го търси по тоя начинПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Нейна си работа бе! Тебе к`во те ебе?Първоначално написано от nazia
А теб кво те ебе? Щото така като гледам и ти си писал/а в тая тема..Първоначално написано от elito0o0o0
То затфа са форумите, да кажеш какво мислиш.
Да виждаш да съм я обиждала??????? Мен не ме ебе. Пф.. У лево,ако обичаш!Първоначално написано от nazia
![]()
То си е моя работа какво говоря нали.Първоначално написано от elito0o0o0
Не ми се меси.
Първоначално написано от nazia
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
ИиИиИиииииииииииииииии един голям -К УР ЗА ВСИЧКИ ЕМОТА :P :P :P
Ако ще и двайсет човека да се съберат около нея и да и казват колко е тъпа, това няма да помогне. Тя сама не иска ли да излезе от депресията едва ли вия ще и помогнете ( обаче все пак си мисля,че всичко е за да привлече внимание.)
чуек незнам какво мислите да праите с нея.Ние-емотата сме по-различни,ние мислим,че никой не може да ни разбере,просто се опитайте да и помогнете,но по-нормален начин.Трябва да и покажете,че има хора които разбират колко я боли,наистина е трудно да ти го обясня.Съмнявам се,че ще разбереш.Наистина тя приема насилието върху себе си като начин да излее вътрешната,душевната си болка.Имаше коментар,че емотата не се драскат,а се режат.![]()
![]()
Страшно мразя,хора ТОТАЛНО незапознати с емотата да изказват ТОТАЛНО тъпи мнения.ДА вярно е че музика не е точно метъл.Това,че се драска е притеснително,но ако подходите подходящо тя ще разбере какви са намеренията ви.И най-важното:НЕ НАМЕСВАЙТЕ УЧИТЕЛИ,ПСИХОЛОЗИ И Т.Н.Това е втората стъпка,ако не успеете да и покажете само.Успех![]()
П.С.-Емотата сме много свясни хора.Това,че вие не ни разбирате си е ваш проблем
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
\Първоначално написано от LittleDude
/
п.п. 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. 2 забавна тема![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
![]()
Ее на такава здрав бой от баща и или майка и и да са оправя..
Да не е първата,чиито родители се развеждат?!То ,ако беше така всеки втори щеше да търси внимание по този начин..Първоначално написано от elito0o0o0
Първоначално написано от green9
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Според мен Да вари на Църква !!! Да се моли и тва е...психолог няма да я оправи.
не им ли мина модата на тия емота![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()