.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Toleranz

Toleranz

Здравейте
    Утре трябва да преставя един доклад в у-ще ( в час по немски) отностно толерантността.
    Може ли някой да ми помогне с превода на този текст на немски.

Толерантен за мен означава да бъдеш разбиращ. Това означава да знаеш кой, какво, защо прави, т.е. мотивите нещата да се случват. Да се поставяш на мястото на другите в дадена ситуация.За да бъдеш толерантен, трябва да приемеш, че светът не е създаден само за тебе. Че както ти, така и другите си имат място в живота.

Благодаря предварително.

Tolerant ist f

Супер фен Аватара на montana6
    Не ми се превежда сега, но горният текст не е въобще правилен. Rivas, като не знаеш езика, хич не си прави труда да превеждаш с някакви онлайн преводачи, защото само объркваш човека. Няма нужда зорлем да се мъчите да превеждате, само за да се покажете като много умни.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от montana6
    Не ми се превежда сега, но горният текст не е въобще правилен. Rivas, като не знаеш езика, хич не си прави труда да превеждаш с някакви онлайн преводачи, защото само объркваш човека. Няма нужда зорлем да се мъчите да превеждате, само за да се покажете като много умни.
    +1 Аз не знам немски, но не бих тръгнала да предлагам преводи като не знам даже дали са верни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си