Как би се запознал/а с момче/момиче, което харесваш? (подход) Отивам при него и се запознаваме
Какво би казал/а при самото ви запознанство? Здравей , аз съм ... И мисля ,че изглеждаш невероятно!
Как би преодолял/а срама от запознанството? С широка усмивка
Къде би предпочел/а да се запознаете? (скайп, на живо,общ приятел/ка) На живо
По - какъв начин би преценил/а момчето/момичето, което харесваш? Как би го опознал/а по - добре? С разговори как може...
Срещата ..
Къде би избрал/а място за първата ви среща? Обичам да е на плажа
Първа среща .. сам/а или с някого? Само аз и той
Какво би било поведението ти? (самия/та ти, нечия маска) самата аз , ако има маски то така или иначе става ясно после и не е приятно
Теми на разговор? (дайте идеи) На първа среща не много задълбочени теми , по - скоро весели неща
Какво би направил/а, за да му/й се харесаш? (поведение, „тактики”) Нищо, предпочитам да изчакам той да ми даде пръв някакъв сигнал и тогава да действам
Какво НЕ трябва да правиш на първа среща? Не трябва да има злобни коментари , заядливи подмятания , а да не говорим за каране
Първата целувка ..
Ще изчакаш той/тя да действа или ти? Ще изчакам , все пак съм дама
Съвети за „перфектна първа целувка”? Да бъде нежна
Кога да се целунете .. в началото на срещата, в края или на по - следващите ви срещи? Според зависи , но най - добре е да се изчака
Връзката ..
В началото как би възприел/а връзката ви? (всичко е розово, по „земен” начин) Аз съм реалист и знам ,че много хубаво не е на хубаво
Какво би предпочел/а .. дълга, задълбочена връзка или само за бройката? дефакто зависи
Какво мислиш за онлайн връзките? Възможни ли са? Зависи от възрастта на хората
А какво мислиш за връзките от разстояние? Възможни ли са? Доло горе са като връзките online
Трябва ли да се споделя всичко (до най - малката подробност) с него/нея? Чак до най - малката подробност не
„Обичам те” .. какво значи за теб, кога и на кого би я казал/а? Колко време е нужно, за да се усети истински значението й? Казвала съм го само веднъж на момчето с което съм сега . Отнема много време , нерви и прошки ,за да се усети наистина .
Компромисът .. наивност или показване на зрялост? Кога той е нужен? Компромисът е част от една връзка и е нужен в повечето случаи
Ревност .. кога тя е оправдана и кога не? Ревност в нормални граници е оправдана . Голямата , безпочвена - не
„Видях го с друга? Какви изводи да си правя?” Съвет? Зависи от възрастта за изводите , за съветите също.
Доверие .. на кого трябва да вярваш и защо? Доверие може да се има само на човек , който си го е изградил
Лъжата .. кога е простима? Съществува ли "благородна лъжа"?Лъжата е простима , когато обичаш истински . Благородна лъжа не съществува за мен
За какво би могъл/ла да си позволиш да излъжеш половинката си? За почти нищо
„Той не ми пише, не ми звъни, не ме търси?” Съвет? Заеби го
В кой момент е излишно вкарването във филмите? Как да запазиш спокойствие в такъв момент?Когато изпитваш недоверие към половинката си .
Кога трябва да слушаш околните и кога не? (приятели, родители) Когато си объркан 0о
Съмненията в половинката ти .. кога са оправдани и кога не? Как би се уверил/а в тяхната правота? Оправдани са , когато имам реални доказателства
Изневяра .. нужда или прищявка? (от твоя страна) Липса
Изневяра .. кога е простима и кога не? Когато разкаянието и промяната са на лице
Сексът .. нужда, спорт или завършекът на една връзка? Най - върховното удоволствие
Кога „разговорът” с него/нея се налага? Когато виждам ,че греши
Какво е допустимо в една връзка и какво не?Почти всикчко е допустимо , недупостимо е неуважението
Кога трябва да кажеш „край” на връзката ви? Когато виждам ,че няма смисъл да се мъчим взаимно и всякакви опити за някаква промяна са безсмислени
„Краят” ..
Как би преодолял/а раздялата? Колко време е нужно? Първо с много сълзи , после с примирение и накрая с усмивки
Кога би било най - подходящото време за започване на нова връзка? Когато реша ,че нямам чувства към бившия вече
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...