Име? Пол? Години?
Име - Калоян. Пол - Мъжки. Години - 18
Запознанството ..
Как би се запознал/а с момче/момиче, което харесваш? (подход)
Подход - Еми ако става дума само за запознанство - Здревей аз съм Калоян приятно ми е да се запзнаем
Какво би казал/а при самото ви запознанство?
Еми почвам да търся общи теми. Да видя от какво се интересува и какво й харесва.
Как би преодолял/а срама от запознанството?
Не ме е срам. Обичам да се запознавам с нови хора и да правя нови приятелства.
Къде би предпочел/а да се запознаете? (скайп, на живо,общ приятел/ка)
Иска ли питане? Реалния живот > Виртуалния живот (тука малко самоцитиране ) Еми зависи ако ми е добър приятел, може да каже някоя добра дума за мен предварително xD
По - какъв начин би преценил/а момчето/момичето, което харесваш? Как би го опознал/а по - добре?
Еми с разговор, с какво друго ?
Срещата ..
Къде би избрал/а място за първата ви среща?
Ами ако съм се справил добре с опознаването и съм разбрал що годе какво харесва, ще е на някакво място където обича да ходи.
Първа среща .. сам/а или с някого?
Сам !
Какво би било поведението ти? (самия/та ти, нечия маска)
Разбира се, че аз. Никога не играя роли само, за да се харесам. Не виждам никакъв смисъл в това...
Теми на разговор? (дайте идеи)
Главно неща за които на нея и е интересно. Пък ако тя прояви интерес за нещата които харесвам, защо да не
Какво би направил/а, за да му/й се харесаш? (поведение, „тактики”)
Сериозно не знам.
Какво НЕ трябва да правиш на първа среща?
Да целувам Лично аз никога не го правя на първа среща.
Първата целувка ..
Ще изчакаш той/тя да действа или ти?
Еми аз... нали момчетата правим първите крачки
Съвети за „перфектна първа целувка”?
Без паника
Кога да се целунете .. в началото на срещата, в края или на по - следващите ви срещи?
Ами в края(ама както казах, не на първата среща ) така ще я крепи мисълта за мен
Връзката ..
В началото как би възприел/а връзката ви? (всичко е розово, по „земен” начин)
Еми с радост, ама без да летя в облаците де
Какво би предпочел/а .. дълга, задълбочена връзка или само за бройката?
Не съм бройкач
Какво мислиш за онлайн връзките? Възможни ли са?
Ако е само онлайн.. Няма никакъв смисъл
А какво мислиш за връзките от разстояние? Възможни ли са?
А от разстояние съм имал. Трудно и тежко е. Не бих повторил.
Трябва ли да се споделя всичко (до най - малката подробност) с него/нея?
И да и не.. В смисъл има неща (не говоря за изневяра) които просто е по-добре да останат неказани.
„Обичам те” .. какво значи за теб, кога и на кого би я казал/а? Колко време е нужно, за да се усети истински значението й?
Е.. не мисля, че може дас е опише това чувство. Бих го казал на момичето което наистина обичам. Време.. еми това е относително. Няма накакъв точен период.
Компромисът .. наивност или показване на зрялост? Кога той е нужен?
Компромисът е и двете бих казал. Естествено в по-голямата си част е зрялост. Ами зависи от ситуацията. Лично аз съм склонен на компромиси. Просто не мога да се сърдя на хората и лесно прощавам. Но все пак има и неша за които не мога да си затворя очите.
Ревност .. кога тя е оправдана и кога не?
„Видях го с друга? Какви изводи да си правя?” Съвет?
Е.. има хиляди причини поради които приятелката ми е с друго момче. Първо трябва да разбера причината да съм 100% сигурен, че има за какво да ревнувам и да вдигам скандали и чак тогава бих го направил.
Доверие .. на кого трябва да вярваш и защо?
Еми на хората до теб. Половинката ти, приятелите (макар че в днешно време тази дума е придобила доста различно значение) и най-вече на семейството си. Защо ли? Ами ако живееш изцяло затворен в себе си, че за какво живееш ?
Лъжата .. кога е простима? Съществува ли "благородна лъжа"?
Да. Мисля че съществува благородна лъжа. Аз лично мразя да ме лъжат (Макар да ми се случва постоянно). Да простима е на моменти... (не ми се дават примери)
За какво би могъл/ла да си позволиш да излъжеш половинката си?
Ако си е направила няква тъпа прическа (но се харесва) бих и казал че изглежда добре. Бъзик.. Еми не знам, не се сещам за нещо сериозно в момена...
„Той не ми пише, не ми звъни, не ме търси?” Съвет?
Е потърси го ти Щото ми е се е случвало. Аз си казвам ми няма бе за к'во аз да и звъня, тя да ми звънне. От другата страна същото мислене, и от инат се прецакват нещата.
В кой момент е излишно вкарването във филмите? Как да запазиш спокойствие в такъв момент?
Не мога да дам пример.
Кога трябва да слушаш околните и кога не? (приятели, родители)
Кога да НЕ слушаме, пример : Харесваш момиче ама много, а някой ти казва, колко не струва и как няма смисъл да се занимаваш с нея. А тайно си мисли как те изкарва от играта и неговият шанс се увеличава... (изпитано на гърба ми)
Кога ДА слушаме, пример : Някой човек си играе с теб(било то момче или момиче). По едни или други причини ти си заслепен и не можеш да си направиш реалната оценка за нещата. Човека ти казва не виждаш ли, че само страдаш заради този човек. Остави го, не ти трябва. Човека е загрижен за теб..
На кракто мисълта ми е, че човек трябва да преценя кога даващия ти "акъл" иска да те прецака и кога наистина да ти помогне
Съмненията в половинката ти .. кога са оправдани и кога не? Как би се уверил/а в тяхната правота?
Оправдани са когато съмнеята ти се превърнат в реалност...
Изневяра .. нужда или прищявка? (от твоя страна)
Простотия, която никога не бих направил
Изневяра .. кога е простима и кога не?
Простима - Никога.
Сексът .. нужда, спорт или завършекът на една връзка?
Завършека. Секса е изразното средство на любовта (според мен). Но и все пак нужда от части.
Кога „разговорът” с него/нея се налага?
Винаги. Като почнете да не си говорите, значи има нещо нередно.
Какво е допустимо в една връзка и какво не?
Недопостимо - Изневярва, лъжи, пренебрегрване, неужвание и др.
Всички хубави работи са допустими
Кога трябва да кажеш „край” на връзката ви?
Когато ме наранява, или го е направила много силно на веднъж.
„Краят” ..
Как би преодолял/а раздялата? Колко време е нужно?
Кога би било най - подходящото време за започване на нова връзка? [/quote]
Зависи от човека. Едни го преживяват по-тежко, други по-леко. Който когато се чувства готов