Някой от вас има ли такава гривна http://th02.deviantart.net/fs36/300W...__by_edyta.jpg ? Знаете ли от какво мога да си я направя или от къде да си купя ? Мерси предварително![]()
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
И аз това се чудя. На мен ми направиха наготово![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Tова са две силиконови преплетени гривни.Гривни,то не може да се нарече гривна,но както и да е...
Преди години имах такива,но си ги бях взела от чужбина.И в Бг съм виждала много хора да ги носят,но в магазини не съм ги срещала.
знаех си,че ще питаш за тази![]()
аз си взех като бях във Виена от Браво. Имаше там 2 чифта. Иначе в Бургас има в Colette. Много цветове са. То са 2 гривни и се прави на 1 (:
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Тва не е ли само 1 силиконова гривна преплетена![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
това е една гривна. завива се веднъж(прави се наи след това се слага на ръката като се премушва през двете дупчици
![]()
Ами аз щях да си взимам , ама нямаше хубави цветове.Казаха , че ще донесат.. Магазин Collete (Не съм сигурна , че се пише така) в Бургас.Предполагам,че би трябвало да го има и в другите градове.Аз исках черно и бяло,но имаше само оранжево,сини и няк`ви блестящи.Пак трябва да проверя.И плюс това, това са две гривни,които се преплитат![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
.. .. а в София няма ли такъв магазин !?!??![]()
Една кифла от класа има такива гривни.Ама ако я питам откъде си ги е взела ще ми каже че искам да я имитирам ..![]()
еми,в Бургас и Пловдив има..значи у София тряя да има 10Първоначално написано от clever
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
едно момиче от моя клас ходи лятото в САЩ и си беше взела много такива в различни цветове и раздаде на няколко човека. Тя нали каза че всеки цвят си значело нещо, не разбрах мн де, но това се две силиконови гривни преплетени като една нали, иначе са две най-обикновени силиконови ластичкимн лесно се преплитат и се получава това. Иначе не знам от къде да си вземеш...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми в Бургас има 2..начи в София трябва да има най-малко 5.. Ако не,разгледай в малките магазинчета за джуджурии.По 1 лв бяха в coletteСладки са гривничките,ама не са нищо особено. .Е аз ако си намеря моя цвят веднага ще си зема
![]()
аууу утре съм там, ама предпочитам да е черна ..Първоначално написано от giveupbitch
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз исках черна,ама доскоро нямаше.Трябва пак да проверя..Първоначално написано от teenems
Според мен тази гривна може да се направи и от дебели скуби ду връски.
а някой да знае дали има и във Варна такива![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
еми аз имам такава, те са 2 преплетени в еднаама не мога да кажа откъде са ми , намерих си ги из нас ..
мн си ме радва
http://storage3.album.bg/87c/Снимка_...1_16308217.jpg
Добре де в София има ли от къде да си я взема. . смис предполагам че има, но къдеточно, защото честно казано бях на пазар днес и съм обиколила почти цяла София и пак не намерих такава при все че във всеки магазин влизах да питам. . /не съм била спец. за нея на пазар/
Аз имам към 20 в рзлични цветове но са от Франция.
От България също имам,но нашите са по-тънки,цветовете са пастелни и общо взето са по-различни от тези в чужбина.В Бургас ги продават в Колет,като цяло избора е беден една гривничка e 1.80
Първоначално написано от clever