- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бързо иструпване на крака
Ако седя примерно 30 мин със крастосан крак ми истръпва и не го усещам като стъпя в началото може да се пребия ако не внимавамТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ВСЕ ПО ЧЕСТО МИ СЕ ПОЛУЧАВА този процес
Пс:Ходя на фитнес дали може да влиае това? А ми се е случвало както спя и се пробуждам мусколът, който е на прасеца ми и да стръпва ...![]()
същата работа и при мен ..![]()
спокойно-не е страшно
п.п.аз като спя прасецът ми не само че идтръпва ми има спазъм и боли ужасно няколко секунди
ама е няколко пъти месецно .. свикнах![]()
И моя изтръпва от време на време..А ти под кръстосан крак, като жена ли имаш напредвид или по-свободния вариант? xD
Първоначално написано от eliyiy
Като жена ест :Д както седят жените с крастосан крак хахаПървоначално написано от TykaSePisheNick
дА И ПРИ МЕН БОЛИ НЯКОЛКО СЕКУНДИ И ПРИ МЕН Е НА НЯКОЛКО ПЪТИ В МЕСЕЦА МОЖЕ И ДА Е ПО РЯДКОПървоначално написано от clever
![]()
е 30 мин с кръстосан крак не са малко..
нормално да ти изтръпне![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Е, аз малко не успявам като жените и ми изтръпва при свободния вариантПървоначално написано от bebygirl
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Спокойно- абсолютно нормално е и мисля, че не може да ти причини никакви по-сериозни проблеми. На мен всъщност усещането ми е доста весело и приятно.![]()
оо двама в тая тема са такаПървоначално написано от NoContinuation
не съм само аз !![]()
мислех че само на мен ми се е случвало това странно явление.. гадно е ама се търпине е нищо сериозно
![]()
при мен също, но се появи наскоро, преди 2,3 месеца за пръв път така ми стана, събуждам се и усещам жестока болка в прасеца, не мога да мръдна от болка, ужасно е, но е за 10тина сек.Първоначално написано от bebygirl
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!