.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    Пловдив

Хижа до Полвдив

абе я кажете някоя хижа до пловдив искаме да се съберем с едни приятели да направим купон извън града. Дайте предложения...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Могилино.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Хижа "Здравец", на Бряновщица предлагат свестни вили за нощувки /сиреч купонясване/, "Академик" - намират се в родопите
    хижа "Безово" е яка, намира се до Бачково, "белите брези", "Върховръх" - и там е забавно, малко е нелуксозно, но за купони става,
    хижа "Изгрев" ..положението е същото Всичките са на юг и се откриват яки гледки там.
    За по-луксозно ти препоръчвам Цигов Чарк, ама малко цените на вила варират по над 100лв. за вечер, но си заслужава, щото са big, излъскани, измазани и широки. И си има полу-директен превоз от Пловдив до там. - рейс-Пловдив-Батак, маршрутка Батак-Цигов чарк, а при другите се налага малко повечко ходене, ако не сте с кола.
    всъшност, сподели финансовите ви възможности и цяла вечер ще ти предлагам хижи.

Одеве се ровех по сайтовете за наеми на апартаменти в Пловдив... намират се и такива двустайни,обзаведени и тристайни,обзаведени до 200лв./месечно примерно, НОООО, нека незабравяме, че напиването сред природата си е друго нещо.ха-ха-ха
    /шегувам се/
    мамка му
    приходи ми се я на цигов чарк сега, я Пампорово нещо, аа-уу
    ужас

cherinka, я дай предложения за Цигов Чарк, ако може с links

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Хижа здравец е култ. Колко алкохол се е изпил там...
    Grumpy old madman

Да

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    айде и аз да се включа:

даа

Хижа "Здравец" наистина е класика.. Също много добри отзиви съм чувала за "Върховръх" /от татко / ама готино било и там де... Също близо до "Здравец" имаше една "Напредък" мисля,че се казваше... помня,че я държеше един Данчо И там е много готино...

За "Изгрев" вече съм пристрастна,защото я държат наши приятели... Та готино е там наистина,но пътя към хижата е доста зле и ще ви трябва добър шофьор и джип или висок бус... Или да се разберете с Тошо той да ви твари Тия указания са за "Изгрев" над Чепеларе.. аз да се уточня-че може и другаде "Изгрев" да има Нямам чак такъв опит с хижите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си