- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кубинки Undercover
Добър вечер, търся http://www.moremusic.fi/jpics/surplu...er_10_main.jpg такъв вид кубинки който мога да намеря магазин в София. Ако имате инфо пишете по темата излишен спам.. може и без него![]()
Мисля, че ъндъркавър вече няма.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
с това ако нариташ някой в задника, после сигурно 1 седмица не може да седне на стол и спи на една страна.![]()
то густо, то пусто
В Горгона имаше подобни
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Добре тогава, може ли някой по запознат с сайтовете да намери ако знае става въпрос за цяла България ако е извън България няма смисъл![]()
Ако може някакъв сайт нещо за опътванеПървоначално написано от Battlescarred
![]()
Магазина има ли го в София и евентъално от каде да го намера защото в сайта не видях да го пише .. извинявам се ако ставам нагълПървоначално написано от billytalent
![]()
[b]Има го само в София ето тук има повече информация
http://www.gorgonbg.org/za-kontakti.html
гет-а-грип гледах някъде в София, ама не си спомням дали имаше големи номера![]()
ибей?? там може да си намериш всичко (буквално) за без пари, но може да се преебеш с неотговаряща номерация, ако не пробваш на място.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Ем.. де да знам за гриповете
Гледах в един магазин на Солунска (съвсем в началото, за кожени дрехи) мартенси, които си бяха произведени във Англия, на подметката си пишеше, на кутията също (изглеждаше стара),имаше някакъв сертификат там.. абе не мязаха на гръцко менте. В същия тоя магазин имаше 1-2 модела гета-грип, които може да са някакви остатъци по случайност от някаква оригинална партида![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Таа .. аз разгледах моделите на "стиил" и не са лоши но ми допадат повече на Undercover-китено нещо куца при търсенето на адрес на магазин в София..
Инвейдър наподобява най-много ъндъркавър и препоръчвам горещо.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
още ли има наркомани които да ги носят тези обувки
Да, има. А ти на к'во си ?
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
млЕко
Чудничко. Айде баста сЯ, щом не те кефи.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
А сайт на Инвейдър защото и чичо гуугъл нещо си прави пишки с мен..Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Няма сайт, има магазин, но е сложен за обясняване.
От тук ли си ?
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
От София съмПървоначално написано от SouthStandServiceLad
![]()
Хуу' аре довечера ще ти напиша координатите от къде можеш да си купиш евтин и хубав инвейдър ( аз лично съм много доволен имам и обувки и 10-ки ), че ся' бързам.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ок аз вече съм си в София.. бях извън за малко и така като си тука напиши адресче ли какво е и такаПървоначално написано от SouthStandServiceLad
![]()