- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може би съм обсебена..
Преди време имах някакви взимоотношения с едно момче, излизахме, ала бала.. Но нещо стана и изведнъж той си промени мнението и държанието. Колкото повече не ми отговаря на съобщенията и по скайп, толкова повече искам да съм с него.Но няма начин, в едно даскало сме, но сме в различни смени и никога не го виждам, не мога да поговоря с него. Не съм го виждала от месец, а положението става все по-лошо. Адски много ми липсва и не знам какво да правя, не издържам. Всички ми казват да го оставя намира и да го забравя, но аз не мога, сякаш съм обсебена от него.
Просто исках да споделя, чувствам се зле.![]()
You say I'm fixed, but I still feel broken..
момчета много и ще намериш такова дето го е грижа за тебе![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На колко си,на 13?Щото и аз бях така на толкова![]()
Брях,брях
Остави го да диша![]()
Рано или късмо всичко се забравя![]()
^^
yeeeeeeeeeeeap
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Типично .. тъпите отговори .. " остави го " .. "ще го забравиш " и най-тъпия от всички " сигорно си малка " като посочвате години мамка му![]()
какво значение има на колко години си ?? Това е моят въпрос ! Не зависимо дали си на 13 на 10 или на 16 всичко може да ти се случи .. Хораа годините нямат никакво ама никакво значение !
по темата .. и аз съм по същия начин .. и аз незнам какво да правя .. чувството е ужасно а на скоро разбрах една потресаваща новина, която няма да споменавам .. ии все пак не се отказвай от него .. оговорете се да излезете и си поговори с него а ако се опитва да избегне темата говори направо !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момчето просто е видяло нещо в поведението ти,което не му е допаднало и е решило,че не иска да сте заедно..
стига си нахалствала и го остави..хем за него,хем и на теб ще е по-добре...не искаш да си с момче ,което не те иска,нали? От това само ти ще страдаш!
laji4ka, мерси, права си - годините не са от значение!Ами аз му бях писала смс да се видим, ако иска, но нямаше отговор. Както казах - не ми пише.
![]()
П.С. на 15 съм![]()
Why you are so obsessed with me .. boy I wanna know.![]()
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
а може би не?!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
съгласна съмПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ето това е рецептата, драги моиПървоначално написано от fakeSmileX
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Благодаря ти, Иван Звездев/ Ути.Първоначално написано от fenastz
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
дявола те е обладал друга причина нема
Внушаваш си.... затова спри, а се огледай за някое друго момче.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
\Първоначално написано от haritov
/ ще намериш такъв \
/
Като не иска да е с теб, ти няма какво да направиш. Опитала си каквото е зависело от теб. Няма сега да ревеш и да се тръшкаш заради момче, на което най-вероятно не му пука за теб.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Искаме винаги това, което не можем да имаме.![]()
Но щом си му писала СМС и не ти е отговорил, знам, че ще се повторя и е гадно да го остави, имай достойство, като го видиш просто се изправи и покажи, че той е загубил като те е оставил по тоя гаден начин. Щом не ти отговаря прави и ти като него, бъди като него, да видим ще прояви ли интерес към това, което придивно може да има,ама го няма!!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Благодаря за мненията.![]()
az ne mislq 4e si 4ak obsebena prosto mn ti lipsva za6toto qvno si se privarzala pove4e kum nego (btw ti ne sl li Tokio Hotel)