- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Аз ? Физическа болка... Ц ц тези две неща са несъвместими.Ю мейк ми фийл бед абаут дис :S ...
![]()
Кои две неща са несъвместими? Ай донт андърстенд.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аз и физическа болка![]()
Благодаря ти, че се разясни.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Моля ти се.. За нищоПак заповядай
![]()
Мил си.*гуш*
![]()
Hilary_![]()
Сега по темата:
АБЕ ТАЯ МАСТИЯ КАКВО ИСКА ОТ МЕН ??? Ай да ми се вре още малко в живота пък да видим колко ще я изтрая още. Леле .. каква и е работата на нея, бе? Оооо .. избеснях.![]()
Hilary_![]()
Оффффффффф стига ве човеко как ще съм си изгубил шибаното винтилче на хеликса ;( 20 лева е така ПУФ и ги няма... А най-тъпото е, че го забелязах като минах покраи огледалото. Прерових си цялото легло дали не е паднал докато съм спал. Ама не братче не и не.. Един господ знае къде съм го изгубил тъпото винтилче![]()
Събудих се и бях забравила за т'ва, което ме ядоса снощи и сега пак прочетох още нещо и пак ми стана "чил"![]()
![]()
![]()
Иначе грижа се тука за малкото само се ядосвам с него.))
![]()
Сега ше закуся нещо ако ми са яде де и след това отивам на шОооПиИинггГг
..депресарск0..
защ0т0 изгубих единствения ч0век, к0йт0 няк0га ме е 0бичал и в 0тчаян 0пит да забравя т0зи факт се влюбвам в един иди0т![]()
![]()
![]()
всъщн0ст м0мчет0 в к0ет0 се влюбвам не е баш иди0т, н0 ситуазията е иди0тска... оф к0лк0т0 и да се 0беснявам.. едва ли няк0й ще ме разбере![]()
![]()
всики ден по-зле и по-зле , бати параноята в нищо не ми вари
Със всеки изминал ден всичко става все по-зле....
;]
Офф, колко съм болнаа![]()
nicolepcd
Много ми е студено. Гърлото ме понаболва и се тъпча вече втори ден с Фервекси и тем подобни... Умирам от скука... С три думи - ТЪПО МИ Е![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ооо,чувствам се толкова якооо![]()
![]()
Наспах се,мамка муу,наспах сеее,най-сетне
Сега по цели дни до края на ваканция ше седя вкъщи,ще рисувам и ще играя на компютара като един Асоциален тип
Е тва искам,почивкааа
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
еми болна съм, кашлям ужасно, имам хрема и храчки, тъпча се с антибиотици, добре че поне темературата ми спадна, не е близо 39 като вчера...наспах се добре, сега ще гледам филми, и без тва няма кво да правя цял ден
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Честит, първи сняг на всичкии!![]()
Как се кефех,макар че валеше за 10 минути.П.С.Радвам се на малките неща,ех.
![]()
Имам среща в 4-ри часа,като се замисля трябва да започвам да се оправям от сега,че съмм голяма кокона...
![]()
Оф Боже ... за втори път филм успява да ме разплаче по този начин. Уффф ... не обичам така ;/
Hilary_![]()
На нас не ни е първи снегааааааааа, имахме преди... ехеее, колко времеПървоначално написано от slun4ice_90
Ма мерси, честит и на тебе
![]()
еlsy![]()
От сумати време не съм спала толкова спокойно колко спах тая вечер .Наистина се наспах добре и се събудих с мисълта за снощи .. хаха .. как си седях и си виках "Боже какво правя .. "
![]()
Мм незнам какво ще става по нататъка ама дано да е хубаво ..
Сега смятам да отида на солариумче и да ям нещо,защото умирам от глад. Напоследък супер много ям .. ще взема да стана някое прасе и незнам тогава ..
:P
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Предположих,че е така,но все пак го написах.Първоначално написано от nicolepcd
Мерси!
Неска половината даскало си тръгна преди да почнат да ни броят ..
ИИИИИИИИ ГРИПНА !!!!!!!!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele