- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Още съм си зле...![]()
nicolepcd
От сутринта до преди малко настроението ми беше на макс.Бях много щастлива - влюбена иии излязахме във ваканция!!!
Но сега се чувствам предадена,дори си мисля да пусна тема след малко да си излея квото ми е на душата...![]()
![]()
спи ми се.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Пуска ми се тема,ама няма .. че ще се започнат приказки от рода на ''Тъпа си''![]()
Писна ми. П И С Н А М И. Сериозно. Писна ми. Уффф. Ама и аз съм една.. За кво изобщо почнах да се занимавам. ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Супер съм,отпочинала,наспала съм се,ляля,ваканцияяя....И съм сама на всичкото отгоре,майката излезеСега тряя се изкъпя(въпреки че леко ме мързи,щото е адски студ),да се оправя,да се гримирам и отивам у бебетоо
![]()
Брях,брях
Добро утро на всички![]()
Станах в 7:12, което е доста рано за през ваканцията) Сега гледам братчето, че наще са на доктора.Пия си капучиното, чудя се кога ще имам гости.
Радвам се, че вчера вечерта честитих на Борис, бях заспала и чак в 2:20 му писах, той веднага отговори.Малкото бебе явно не спеше, а чакаше да му се честити
едва ли съм била първата обаче
карай
И мисля да почна да уча по френски..
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:34502d16 Споменах ли колко МНОГО обичам тази песен ? ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Зле...гложди ме мисълта,че на състезанието няма да изкарам и 1 точкаа това ще е разочарование и срам...то ми е ясно,че аз не съм от великите математимески умове и класиране няма да видя ама...поне двуцифрен резултат...да продължим да се молим
![]()
поне да бяхме с преспиване в София да се напием след състезанието...![]()
1.Ваканция съм!
2.Слушам Daneca,Niks & 3-ko ft: Bate Pesho & Tina - My Friends,след нея мисля да избухна с песничките на Деньо ... (еххх даже ще си пусна някоя от песните му от едно време,когато още само в Сс бяхме чували за него![]()
![]()
)
3.Стоя си на топличко,а вън вали дъжд
4.valdesbg от сутринта ме развесели с хубави снимки
Е как може да се чувствамСупер ми е яко!!!
Цял ден мисля да си стоя вкъщи,защото започвам да се разболявам,но за сметка на това цял ден ще избухвам много яко
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
До сега бях на караокекак се чувствам ли доволна ама гърлото ме заболя
![]()
Чудя се кога ще си дойдат наще, че искам да разбера как е минала операцийката.
скучно ми е..
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
оф нзтрябваше да изизам с една фр ма тя е на тренировка,изчистих в нас и ся няма ко да прая
![]()
аи тъпия ми комп неще да ми пуска субтитрите на др. Хаус-6сезон, а така искам да го гледам
![]()
![]()
![]()
и ся тука му се ядосвам и се успокоявам с малко музика и май зе да се получава
![]()
![]()
ох забравих да попитам зорито от сс ли си?![]()
ДА бе. Перфектно. Йей. Днеска вече мога да излизам. И ко? Заваляха предложения. ХАХ ! Еми и днеска ще си стоя вкъщи ПЪК.
Hilary_![]()
Дамммм от Сс съмПървоначално написано от vikitolove
Градска ли си ми
По темата:Избухвааам![]()
![]()
Хах тая песен като я чуя и направо полудявам
![]()
![]()
![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:38aa80f8[/vbox7]
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
дамПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
по темата:почна да ми се оправа настроението![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Бреййй много градски станахме тука![]()
тъпея,тряа се изкъпя(скоро)трябва да съм готова за утре да видим,кво ще стане![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ейй най-сетне отивам да закусвам и то палачинки доволна съм) Дано чудовището скоро да се събуди и да дойде
![]()
![]()
странно... допреди 2 месеца бях никой и нищо... и до днес какво става... не моа се оттърва от момичета![]()
ЧеститоПървоначално написано от Tempest
Хубав период те чака
Дано си намериш точното момиче
)
Ще си догледам филма от вчера и след това ще си чакам гоститетоест как съм?Релаксс
мерсиПървоначално написано от DevilWish
ама за да открия точното, трябва да знам кои са неточни... пък аз такава възможност не съм имал досега... така че ше ми е малко трудно
![]()