- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Tempest като са ти много девойките - метни една насам. Черпя бира
Аз съм си екстра, малко не се наспах тазисутрин, нооо нищо. Ся ще е хубаво, все отнякъде да ми се обадят за работа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
станах преди около часи съм в супер настроение
,че как иначе с красивата ми прическа от спането,която още не съм оправила
трбва да се изкъпя а така ме мързи
![]()
Днес обичам всички:P
Супер се чувствамВаканция,ще гледам филми,ще си почина,ще имам време да си събера мислите...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Добре съм, защото малко повече спах. Оле к'во ми става искам постоянно да чувам "обичам те")) Ц,ц,ц
)
А иначе такова.. ъ-ъ-ъ.Мисля неска без т'ва никъде няма да ходя поне да си науча думичките.Тука филми шъ глеамиии и тъййй![]()
Пфф лигава история.
мацките са от класа, не струват 1 бира :PПървоначално написано от valdesbg
трябва да си нау4а по Етикав Понеделник 6е ме изпита
подхванал е 6-ците
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
^
Ем кей - дай две, три, четири... колкото за една бира![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мразя я. Истински. Не знам дали до сега съм мразела някого толкова много.
Едит: Най-наглото същество на планетата. НАЙ !!! ГРРР !!!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
поне нямам температура днеска, ама пак би е супер гадно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
За четирите часа през които спах, се чувствам доста свеж![]()
пффф тъпичкоо ми еее :# нз кво да правя тук ми поставят нз кви диагнозки пред смърт съм ако имам всичко дет мми са казваааааа :@ много ми е тъпууууууууууууу
Да не си хванала свински вирОс ?Първоначално написано от DevilWish
![]()
Hahah ne имам мигрена и съм често уморена и майка ми 100 пъти каза, че е тумор, показваше ми тука в и-нет симптоми, а аз вече бях на доктор и се разбра, че не е туморПървоначално написано от AraBella
![]()
Майка ти направо те e пратила в гробаПървоначално написано от DevilWish
![]()
ем малко ми е тъпо, добре де много, истерясах дри дни в насссс, понеже съм болна, оле не издържам вечеее, оооо утре си отивам на даскало, ако ще и темп. да имам, писна ми вечеОсвен това некои хора мн мн мн ме дразнят
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мани, мани всеки път някой като е болен е такаПървоначално написано от AraBella
![]()
и баща ми все й вика моля ти се млъкни и спри да четеш в интернет кое какво е, разбирам да беше доктор да те слушаме, ама си учила само за учителка моля ти се недей давай диагнози
![]()
![]()
Ама тя не спира
![]()
Ох отивам да чистя цялата къща.Без това ме болят краката ся три етажа ще чистя. :$
Е,вече няма нито картоф...хах.Пържих и кюфтета снощи и накрая не ядох от тях.Първоначално написано от 3oPuTy
Само малко от картофките и такам.Като се съберем ще направя,спок.
П.С.Супер съм си.
![]()
![]()
... И аз отново му отказах да отида на гости и да видя малката принцеска (т.е. сладкото,малко,двумесечно кученце,което си взе) ... И отново си прецаках сама шанса ... Сигурно поне за 10-ти път вече ...
Ама и той като е шматка и не се сети да се самопокани довечера при нас ...
Еххх ама и двамата сме едни такива индивиди ...
![]()
![]()
Сега мисля да погледам малко ТВ и да изчакам бати да се прибере и да ми прати новите снимки на пухчовците![]()
![]()
Едит:Мименце нямаш проблемСамо да не забравиш за обещанието си :P Между другото говорих с Алекс за ходенето до Търново
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ух дано поне косата ми да стане така, както искам ;/ Единствената радост в живота ми в момента![]()
![]()
На кака сладката косичкааа
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
изкъпах се,обляках се,ся 4акам да стане 1часа да тръгвамжалко,че няма,как да го видя
нооо компанията ми се събра и ще е луд ден
![]()
![]()
![]()
![]()
ох много се кефя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щастлива съм![]()
Станах и като по чудо кой ми беше писал .. мале накефих се.Само сега да се прибере и се почва. хахаха
![]()
Гладнааааааа съммммм .. ии сега отивам да готвя (
) нещо,че ще си умра .. хмм струва ми се,че хубаво започва деня .. хаха :P
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
В момента се чувствам ОТВРАТИТЕЛНОКак може!?Защо има такива не благодарни хора.И то хора, които никога не биха се извинили.Става вече арогантна. :# Не мога да повярвам.Правя всичко всичко точно както го иска, от сърце го правя, сякаш за собственото си лице се грижа, а какво получавам!??Нямам думи.Това не е един път, това е всеки път.