.
Затворена тема
Страница 28 от 89 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2225
    Супер фен Аватара на kindergarden
    цял ден съм с температура и целия ми клас са като мен...температура,кашлица... жас в продължение на 1 месец вече 2ри път съм на антибиотик ще мра

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    добре
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    смея се тука,ох тоя маняк ме разби с неговите въпроси тоз пък следващия ох мн ми е смешно,бива ли такова нещо ох
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Леле :х
    Баси филмите в тоя скайп .... ужас!
    Тъпи колета!

Ами..кво да кажа..разочарован съм...но разочарованието ми не е към някого, а към това, че за пореден път оставам без капчица късмет и плановете ми се провалят...някак си това преля чашата..и сега не мога да се побера в кожата си..защо всичко трябва да се повтаря отново и отново..нещо много лошо ли съм направил, че да става така? Малко ли ми беше до сега лошото??? Да*ба и мизерията ти гадна... А, даже няма един истински приятел, който ме познава както трябва и който е готов не друго ами просто да поседи с мен...тъжничко...явно съм сам...каква жалка картинка...

Разочарована, чаках толкова време за нищо..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    А, даже няма един истински приятел, който ме познава както трябва и който е готов не друго ами просто да поседи с мен...тъжничко...явно съм сам...каква жалка картинка...
    и аз така се чувствам + че думите на оня глупак наистна ме засегнаха.. но той никога няма да го разбере хубаво, че поне умея да се преструвам. днес цял ден ми беше изключително гадно, но сега просто се насилих да стана, да си пусна музика и да почна да си пиша в скайп, че да се разсея. донякъде помага или поне за момента. че ще се оправя, ще се оправя, много ясно.. само дано да е по- скоро, щото много не се харесвам в такова състояние.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    оф нз.Сестра ми е невъзможна...просто...може да съм в супер яко настрoeние да съм тя се ша го развали...имах участие(нещо като малък концерт)и си прекарах супер яко,не спрях да се усмихвам и ся тя разбира се трябваше да ми скапе настроението.попринцип не и се нерва,ама напоследък нз ко ми има....мн често почнах да си сменям настроенията...оф абе скапана работа...иначе ми е някво тъпо не искам да ми е такова...

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    хубаво, че поне умея да се преструвам.
    така е...и аз не показвам вече какво става всъщност в мен и не споделям такива неща с никого...хубаво...но и много лошо за мен, защото не знам в кой момент ще ме избие и ще сторя някоя глупост..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    добре съм,неиздържах и си изядах половината шоколад,който тряаше да изям утре,щот неска ми станаха много....чъдя се дали да си лягам или да седя още на компа
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    така е...и аз не показвам вече какво става всъщност в мен и не споделям такива неща с никого...хубаво...но и много лошо за мен, защото не знам в кой момент ще ме избие и ще сторя някоя глупост..
    бе не е си много работа да се оправяш сам, много е натоварващо, но аз така съм свикнала, а и всеки трябва да може да се оправя сам, понеже не се знае кога всички ще му обърнат гръб.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    да и аз понякога се прикривам,но ся съм толкова сприхаве,че може да си го изкарам на някой.

Супер фен
    Нещо май ми се доспива...
    nicolepcd

Божееееее какво си причинихххххх . .ахахаха
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен
    Празнината се усеща все повече и повече

Мега фен Аватара на Hilary_
    Честиииит рожден дееееееен на Гогииииии .. Все така ни радвай ..

По темата: Приятно изненадана съм .. ии в добра компания, но да видя дали ще стане още по приятна .. Лигнята е на макс ии такам ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Честиииит рожден дееееееен на Гогииииии .. Все така ни радвай ..

По темата: Приятно изненадана съм .. ии в добра компания, но да видя дали ще стане още по приятна .. Лигнята е на макс ии такам ..
    Мерси шматиии

нека силата бъде с теб
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Добре съм,оправих си слушалките и ся мога да си слушам сдухващи песнички без да събудя някой
    Скоро няма да си лягам,изглежда ще продължа да вкарам хората във филмите .
    Добрата новина е,че утре ще изляза и няма да се прибера цял ден,хич не ми пука !
    Обаче нещо ме боли гърба,схванах се вече на тоя стол.Т'ва значи,че трябва да прескоча до кухнята за нещо за хапване
    С две думи: обикновенна вечер

и Чрд на нашия мил съфорумник

Честит рожден денн!!!Пожелавам ти да не хванеш свински вирОс ии всички други банални глупости разбира сее
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Благодаря на всички ви които ми честитиха и на тези които ще го направят
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Почва да ми се доспива.

П.П. Гоги
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Честит Рожден Ден! много здраве, щастие, късмет, сбъднати мечти, усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Жив и здрав haritow

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ненавиждам се. Лягам си.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

В момента точно се чувствам незначим...

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си