- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
цял ден съм с температура и целия ми клас са като мен...температура,кашлица... жасв продължение на 1 месец вече 2ри път съм на антибиотик
ще мра
![]()
добре![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
смея се тука,ох тоя маняк ме разби с неговите въпроси![]()
![]()
![]()
тоз пък следващия
![]()
![]()
![]()
ох мн ми е смешно,бива ли такова нещо
![]()
![]()
ох
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Леле :х
Баси филмите в тоя скайп .... ужас!
Тъпи колета!
Ами..кво да кажа..разочарован съм...но разочарованието ми не е към някого, а към това, че за пореден път оставам без капчица късмет и плановете ми се провалят...някак си това преля чашата..и сега не мога да се побера в кожата си..защо всичко трябва да се повтаря отново и отново..нещо много лошо ли съм направил, че да става така? Малко ли ми беше до сега лошото??? Да*ба и мизерията ти гадна... А, даже няма един истински приятел, който ме познава както трябва и който е готов не друго ами просто да поседи с мен...тъжничко...явно съм сам...каква жалка картинка...
и аз така се чувствам + че думите на оня глупак наистна ме засегнаха.. но той никога няма да го разбереПървоначално написано от Re5peC7
хубаво, че поне умея да се преструвам. днес цял ден ми беше изключително гадно, но сега просто се насилих да стана, да си пусна музика и да почна да си пиша в скайп, че да се разсея. донякъде помага или поне за момента. че ще се оправя, ще се оправя, много ясно.. само дано да е по- скоро, щото много не се харесвам в такова състояние.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
оф нз.Сестра ми е невъзможна...просто...може да съм в супер яко настрoeние да съм тя се ша го развали...имах участие(нещо като малък концерт)и си прекарах супер яко,не спрях да се усмихвам и ся тя разбира се трябваше да ми скапе настроението.попринцип не и се нерва,ама напоследък нз ко ми има....мн често почнах да си сменям настроенията...оф абе скапана работа...иначе ми е някво тъпоне искам да ми е такова...
![]()
така е...и аз не показвам вече какво става всъщност в мен и не споделям такива неща с никого...хубаво...но и много лошо за мен, защото не знам в кой момент ще ме избие и ще сторя някоя глупост..Първоначално написано от sladur4etyYy
добре съм,неиздържах и си изядах половината шоколад,който тряаше да изям утре,щот неска ми станаха много....чъдя се дали да си лягам или да седя още на компа![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
бе не е си много работа да се оправяш сам, много е натоварващо, но аз така съм свикнала, а и всеки трябва да може да се оправя сам, понеже не се знае кога всички ще му обърнат гръб.Първоначално написано от Re5peC7
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да и аз понякога се прикривам,но ся съм толкова сприхаве,че може да си го изкарам на някой.Първоначално написано от sladur4etyYy
Нещо май ми се доспива...![]()
nicolepcd
Божееееее какво си причинихххххх . .ахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Празнината се усеща все повече и повече![]()
Честиииит рожден дееееееен на Гогииииии ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Все така ни радвай ..
![]()
По темата: Приятно изненадана съм .. ии в добра компания, но да видя дали ще стане още по приятна ..![]()
Лигнята е на макс ии такам ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мерси шматиииПървоначално написано от Hilary_
нека силата бъде с теб
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Добре съм,оправих си слушалките и ся мога да си слушам сдухващи песнички без да събудя някой![]()
Скоро няма да си лягам,изглежда ще продължа да вкарам хората във филмите.
Добрата новина е,че утре ще изляза и няма да се прибера цял ден,хич не ми пука !
Обаче нещо ме боли гърба,схванах се вече на тоя стол.Т'ва значи,че трябва да прескоча до кухнята за нещо за хапване![]()
С две думи: обикновенна вечер![]()
и Чрд на нашия мил съфорумник![]()
Честит рожден денн!!!Пожелавам ти да не хванеш свински вирОсии всички други банални глупости разбира сее
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Благодаря на всички ви които ми честитиха и на тези които ще го направят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Почва да ми се доспива.
П.П. Гоги![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Честит Рожден Ден!много здраве, щастие, късмет, сбъднати мечти, усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Жив и здрав haritow![]()
Ненавиждам се. Лягам си.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
В момента точно се чувствам незначим...