- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
В момента се чувствам леко умрял от тъпня, че чак бих си легнал да спя. Ама няма![]()
![]()
Малко ли дискотеки има в Бургас?
В момента се чувствам безсилен
Ми да ти кажа, наистина са малко и те са все такиа в които кракът ми не би стъпил![]()
Как безсилен бе, ако това на снимката си ти, бая силничък си дажеНе се здухвай, не води до нищо добро
От опит знам ...
Вчера бях супер бясна,защото разбрах,че брат ми е взимал едни мои неща й ги е дал "на заем" на някакъв негов приятел.Егати нахалството...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
уу неска ще си направя малка разходка до Люлиин при една приятелкаа ..![]()
![]()
![]()
Само че доста път ще бия амааа нищо ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добро утро на всички![]()
Ядосвам се, защото не ме разбраха.
Радвам се, че отивам в Антверпен, мале как ще напълня чантите с дрехи![]()
![]()
СуУуПпеЕрРр.
Тъжна съм, че е предпоследният ден от ваканцията ми
Кефя се на тая игра, снощи до 12 съм се дзверила![]()
Кефя се, че сега във влака ще си чета книжката.
И сега се наслъждавам на капучиното![]()
страх ме е .. баба ми ще ни идва на гости , а майка ми е скарана с нея вече 3 години..какво меле ще ставаа..![]()
![]()
бомба със закъснител..[/i]
I don`t care .. ;] ..
Прекарах септеври 2 седмици почти в Антверпен.Това място е уникално.Задължително виж картините на Рубенс,когато аз бях там беше направена изложба и бяха събрани всичките на едно място.Първоначално написано от DevilWish
Много е красиво,завиждам ти благородно.Ааа да не забравиш да отидеш в парка със зайчетата и патиците![]()
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Никак. ;] Искам днеска да надъхам майка ми за тея прекрасни ботушки и за една още по-прекрасна блузка, ама .. не знам дали ще стане. ;/ Пф...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чувствам се размазана след снощи .. гладна съм и сега ще нападам хладилника.И ми е супер гадно,защото пак го няма .. пак е излязал направо като е станал и изобщо не мога да го засека .;[[ И вчера всичко ни се провали и изобщо .. ми идва да строша нещо.
![]()
Всеки ден ще сме от леглото и навънка .. голям глупак.
Както и да е отивам да си хапна,че ще почина от глад.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Нещо ми е голяма скука![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
сънен съм, не ми се мърда никъде... очертава се един скуучен ден
Хехе доста по добре от вчера. Днес на срещата, се надявам нещата да вървят по добре от последния път![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Недоспал.. as always
Е нали вече знаеш,че не ти си причината да се държи такаПървоначално написано от valdesbg
![]()
А и ти казах,че това й държание е временноВсе пак на всеки се случва да има кофти моменти и да не му е до никого
По темата:Ядосвам сеЕдин приятел ме тормози ... Иска да ходим на кафе,а аз от вчера му обяснявам,че не ми е добре и не ми се излиза
Знам,че в четвъртък заминава и най-рано за Коледа ще се видим ама аз все пак не искам да излизам с него
Като за капак довечера сигурно ще се събираме в тях и той пак ще си въобразява няк'ви работи,че го харесвам и т.н.
![]()
Иначе като цяло ми е готиноС бати пак си се лигавим и така
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
добре съм,ама малко ми скучно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Като прегазена.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!