- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Много по-добре от вчераОтивам да ям пиле с картофи след малко
![]()
Трагедията е пълна...
Вчера беше супер готин ден![]()
![]()
Излязохме си аз, мойта най-добра приятелка и още 8 момчета - супер готини хорица. Беше мн забавно ама лошото е, че си харесвам едно от момчетата, което е в криза с гаджето си, на нея не и пука, но той май държи на нея...ох пък един друг ме хар, ама аз него не
Оплетеноооо... Но после си оправих отношенията с най-добрия си приятел и много се радвам за това. Чувствам се добре
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Добре съм, но ми е скучнооо... ;d ;d
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Много съм добре![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Хххххххххх.... писна ми. След малко излизам, а представа си нямам къде ще ходя .. ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Наспах се.
Добре се чувствам в момента.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Лелеее ще полудея![]()
1.Най-добрата ми приятелка ме кара довечера да ходим на купонче в бившия ми ... Една друга приятелка й каза оня ден,че бившия много държал да отида и аз ... и сега ще ме тормози цял ден докато не се навия
2.Един приятел от седмица се държи странно,а последните 3 дена е просто нещо ужасно!Харесва ме и по всякакъв начин се опитва да ми го покаже ... Като за капак той заминава в четвъртък и може повече никога да не го видяСега не знам как да се държа с него и ми е гадно ...
3.Има голяма вероятност ако довечера не сме в бившия ми да сме в това момче и направо не ми се мисли ...
4.Вече е почти 15:00ч.,а аз нито съм се изкъпала,нито съм се лакирала,нито нищо ... Ще има да се чудя след час,от къде да започна с оправянето ... :/
5.Живея в най-смотания градТъпия лаптоп,който съм си харесала го няма никъде (не,че в другите градове го има ... в нета го видях само в няколко магазина) и сега трябва да ходя до Техномаркет,да го поръчвам ... Да чакам няколко дена докато пристигне от София и на края ако не ми хареса на външен вид ще има да се ядосвам и да си бълскам главата ...
![]()
Както и да еПускам си ТАЗИ песничка,а после отивам да се къпя,че нямам време вече
![]()
П.П.Батеее,довечера ако не се засечем качи снимките в нета и ми прати линк да си ги дръпнаБичам те
и поздрав с новата наша песничка
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
супер съм![]()
![]()
![]()
Разчувствах се .. филма беше толкова хубав и реалистичен,края беше тъжен.Чак очите ми се насълзиха.![]()
''Любовта ни е като вятъра,не мога да я видя,но я усещам''![]()
леле най-добрия ми приятел е луд фен на Бате СашоПървоначално написано от 3oPuTy
Тая песен ми я праща да я слушам 100000 пъти
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами да кажем, че съм добре. Малко ми е скучно, но поне другата седмица не сме на даскало и това ме обнадеждава..
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
объркана съм![]()
когато ме остави преди няколко дни за да отиде при оная другата,аз си мълчах и страдах,обаче,когато разбра,че има друг,който се опитва да ме сваля той реши,да ми каже,че иска отново да има нещу м/у нас и че е разбрал грешката си,аз незнам,какво да правя,незнам,явно е решил,че когато не съм негова е по-голяма тръпката или нз и аз какво,сега съм много объркана,нз има ли смисъл да се връщам при него или да дам шанс на новия,охх
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
таман се прибирам и съм суперпосле ще видя ко ще се заформи
10 Дена ваканция-как да съм..естествено,че супер..най-накрая видях златото-прекарахме си супер,пък и съчетахме приятно с полезно като си обяснихме някои неща по биология и матемматика....![]()
в петък се чупихме класа от даскало-контролно не правихме и съм мноооого доволнаплюс,че имам само 3 отсъствия
![]()
сега слушкам ЛП малко и ровя в нета,че имам да си наваксвам с новостите през последните 2- 3дена![]()
Мамка му i'm a one baad baaaaad boyи при това толкова ми отива че рина всичко живо о да определено обичам сбора в моя град
![]()
![]()
![]()
Three-Six Mafia- Click Bang.mp3![]()
![]()
Дам и определено много се кефя на новия си пръстен 95 кинта но да да определено разбива смятам да пробвам ако не тая вечер то баш на сбора кви щети нанася ако издъня някой![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Чувствам се сама...Самоче почнах да се чудя,тва защо трябва винаги да е лошоОоуу,искам да изляза,да,излязаа
![]()
![]()
Брях,брях
Ххххх ^^ Уфф .. ми май съм добре. Разбих ги на билярд ^^ Йеееййй ;д.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
леле неееееее! Ще се гръмна! Мислех,че ще дават някакъв хубав филм на дисни,а то възможно най-бебешката анимация нееееееее![]()
![]()
![]()
Добре съм.![]()
Перна ме лигата.![]()
Hilary_![]()
Много добре,нищо,че след малко ще трябва да уча по английски и брат ми май е хванал свински вирОс има почти 40 градуса температура.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
AУУУ .. милия тоооой ;/ Цункай го от мен ;/Първоначално написано от AraBella
![]()
Hilary_![]()