.
Затворена тема
Страница 30 от 89 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2225
    Супер фен Аватара на Korrnyy
    Много по-добре от вчера Отивам да ям пиле с картофи след малко
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на gabi_94
    Вчера беше супер готин ден Излязохме си аз, мойта най-добра приятелка и още 8 момчета - супер готини хорица. Беше мн забавно ама лошото е, че си харесвам едно от момчетата, което е в криза с гаджето си, на нея не и пука, но той май държи на нея...ох пък един друг ме хар, ама аз него не Оплетеноооо... Но после си оправих отношенията с най-добрия си приятел и много се радвам за това. Чувствам се добре
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Добре съм, но ми е скучнооо... ;d ;d
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Много съм добре
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Хххххххххх.... писна ми. След малко излизам, а представа си нямам къде ще ходя .. ;/
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Наспах се.
    Добре се чувствам в момента.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Лелеее ще полудея
    1.Най-добрата ми приятелка ме кара довечера да ходим на купонче в бившия ми ... Една друга приятелка й каза оня ден,че бившия много държал да отида и аз ... и сега ще ме тормози цял ден докато не се навия
    2.Един приятел от седмица се държи странно,а последните 3 дена е просто нещо ужасно!Харесва ме и по всякакъв начин се опитва да ми го покаже ... Като за капак той заминава в четвъртък и може повече никога да не го видя Сега не знам как да се държа с него и ми е гадно ...
    3.Има голяма вероятност ако довечера не сме в бившия ми да сме в това момче и направо не ми се мисли ...
    4.Вече е почти 15:00ч.,а аз нито съм се изкъпала,нито съм се лакирала,нито нищо ... Ще има да се чудя след час,от къде да започна с оправянето ... :/
    5.Живея в най-смотания град Тъпия лаптоп,който съм си харесала го няма никъде (не,че в другите градове го има ... в нета го видях само в няколко магазина) и сега трябва да ходя до Техномаркет,да го поръчвам ... Да чакам няколко дена докато пристигне от София и на края ако не ми хареса на външен вид ще има да се ядосвам и да си бълскам главата ...

Както и да е Пускам си ТАЗИ песничка,а после отивам да се къпя,че нямам време вече

П.П.Батеее,довечера ако не се засечем качи снимките в нета и ми прати линк да си ги дръпна Бичам те и поздрав с новата наша песничка
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен
    супер съм

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Разчувствах се .. филма беше толкова хубав и реалистичен,края беше тъжен.Чак очите ми се насълзиха.

''Любовта ни е като вятъра,не мога да я видя,но я усещам''

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Лелеее ще полудея
    1.Най-добрата ми приятелка ме кара довечера да ходим на купонче в бившия ми ... Една друга приятелка й каза оня ден,че бившия много държал да отида и аз ... и сега ще ме тормози цял ден докато не се навия
    2.Един приятел от седмица се държи странно,а последните 3 дена е просто нещо ужасно!Харесва ме и по всякакъв начин се опитва да ми го покаже ... Като за капак той заминава в четвъртък и може повече никога да не го видя Сега не знам как да се държа с него и ми е гадно ...
    3.Има голяма вероятност ако довечера не сме в бившия ми да сме в това момче и направо не ми се мисли ...
    4.Вече е почти 15:00ч.,а аз нито съм се изкъпала,нито съм се лакирала,нито нищо ... Ще има да се чудя след час,от къде да започна с оправянето ... :/
    5.Живея в най-смотания град Тъпия лаптоп,който съм си харесала го няма никъде (не,че в другите градове го има ... в нета го видях само в няколко магазина) и сега трябва да ходя до Техномаркет,да го поръчвам ... Да чакам няколко дена докато пристигне от София и на края ако не ми хареса на външен вид ще има да се ядосвам и да си бълскам главата ...

Както и да е Пускам си ТАЗИ песничка,а после отивам да се къпя,че нямам време вече

П.П.Батеее,довечера ако не се засечем качи снимките в нета и ми прати линк да си ги дръпна Бичам те и поздрав с новата наша песничка
    леле най-добрия ми приятел е луд фен на Бате Сашо Тая песен ми я праща да я слушам 100000 пъти
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Ами да кажем, че съм добре. Малко ми е скучно, но поне другата седмица не сме на даскало и това ме обнадеждава..
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    объркана съм когато ме остави преди няколко дни за да отиде при оная другата,аз си мълчах и страдах,обаче,когато разбра,че има друг,който се опитва да ме сваля той реши,да ми каже,че иска отново да има нещу м/у нас и че е разбрал грешката си,аз незнам,какво да правя,незнам,явно е решил,че когато не съм негова е по-голяма тръпката или нз и аз какво,сега съм много объркана,нз има ли смисъл да се връщам при него или да дам шанс на новия,охх
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

таман се прибирам и съм супер после ще видя ко ще се заформи

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    10 Дена ваканция-как да съм..естествено,че супер..най-накрая видях златото-прекарахме си супер,пък и съчетахме приятно с полезно като си обяснихме някои неща по биология и матемматика....
    в петък се чупихме класа от даскало-контролно не правихме и съм мноооого доволна плюс,че имам само 3 отсъствия
    сега слушкам ЛП малко и ровя в нета,че имам да си наваксвам с новостите през последните 2- 3дена

Град
    Враца
    Мииииииииииииии... добре съъм Откачам
    еlsy

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Мамка му i'm a one baad baaaaad boy и при това толкова ми отива че рина всичко живо о да определено обичам сбора в моя град
    Three-Six Mafia- Click Bang.mp3
    Дам и определено много се кефя на новия си пръстен 95 кинта но да да определено разбива смятам да пробвам ако не тая вечер то баш на сбора кви щети нанася ако издъня някой
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Чувствам се сама...Самоче почнах да се чудя,тва защо трябва винаги да е лошо Ооуу,искам да изляза,да,излязаа
    Брях,брях

Град
    Варненска чайка
    Ххххх ^^ Уфф .. ми май съм добре. Разбих ги на билярд ^^ Йеееййй ;д.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Супер фен Аватара на kindergarden
    леле неееееее! Ще се гръмна! Мислех,че ще дават някакъв хубав филм на дисни,а то възможно най-бебешката анимация нееееееее

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Супер ядосана съм му

Добре съм.

Град
    Варненска чайка
    Перна ме лигата.

Hilary_

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    сууупееер

Много добре,нищо,че след малко ще трябва да уча по английски и брат ми май е хванал свински вирОс има почти 40 градуса температура.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Много добре,нищо,че след малко ще трябва да уча по английски и брат ми май е хванал свински вирОс има почти 40 градуса температура.
    AУУУ .. милия тоооой ;/ Цункай го от мен ;/

Hilary_

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си