- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Лилии ше те бия!Остави го ...Първоначално написано от Priceless
Ще го цункам аз...Кажи удари го от мен и веднага ще го направя :d
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Защо да го оставям бе ;/Първоначално написано от AraBella
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Щото е тъп и заслужаваш най-добротоПървоначално написано от Priceless
не тоя(тука правя някакъв намек... дано схвана.)
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Каква скучна вечер...... ;D
PS: MUSIC ..![]()
(
)
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
мн яко неска![]()
![]()
мале колко съм щастлива![]()
![]()
ей перна ме нещо![]()
![]()
и слушам егати зарибяващата песничка![]()
Първоначално написано от justt
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Скучно, тъжно, самотно.Никой не знае какво ми е, никой не разбира как се чуствам, какво преживявам и колко ме боли.Имам чуството,че съм сам самичка на този свят само и единствено болката и сълзите ми останаха..![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
оффф.....някой може ли да убие част от момчетата които познавам. :@ единя вчера ма сваля др неска ми вика че не бил добре щот не съм му гадже и сичкото ей такадойде ми кът гръм от ясно небе
и насичкото отгоре приятелката ми за пореден път иска да се събере с бившия си
![]()
(който познавам)
ама и той нш не прай,за да не късат повече
![]()
почвам да се вбесявам
![]()
![]()
![]()
До сега си танцувах.. ХхххТрябва да си избия някъде лигата, пък и отдавна не съм го правила
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Забелязал съм, че в дните когато на мен ми е кофти и на всички други им е някво тъпо... а днес ми е яко и на всички други също им е яко.![]()
Точно сега ми е толкова объркано,гадно и .. ужасно,че повече няма на къде. ;[[ Просто тея работи всички ме съсипват и незнам наистина как да постъпя вече .. искам да си почина от всичко .. ;[[[![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Имам нова прическааа,която е зашеметяваща.![]()
Денят ми беше, повече от страхотен.
![]()
Ся тая за кво ми писа .. пак да ми се хвали,колко як и бил новия клас.ОК радвам се,ама прекалява вечеТо ако не беше тва въобще нямаше да се сети за мен,едно време голяма приятелка ми се пишеше .. видях я и нея ква е.Колко лесно се забравяли уж добри приятели .. само не разбирам как може да заобичаш някой,който познаваш от по-малко от месец и да му имаш повече доверие от човек с който си бил цели седем години и през цялото време сте били толкова близки ..
Кво го заслужих тва пренебрежително отншение,бе.Пфф :/ И как да съм добре,като някой с който имам толкова хубави незабравими моменти ме заеба просто щото вече не сме в един клас.. разбирам,че си има нови приятелки,ама все пак.А уж си бяхме обещали,че квото и да става ще сме си заедно .. бързо се отмята от думите си.Няма значение .. поне все още имам на чие рамо да поплача и има на кого да се опра,във всякакви моменти.Ех,приятелство .. един ден го има на следващия,сякаш нищо не е било.И как да съм добре?Ми не мога,щото се оказва .. че яко са ме вкарвали във филмите
..
Всяко зло за добро![]()
О, перфектно. Просто приказка.![]()
Hilary_![]()
super ми е![]()
![]()
![]()
то си е ебало мамата в 5 00 станах сега се връщам у нас
ама съм 5 на регионалния по шах при мъжете и съм доволен от себе си
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Баси,гея на филма умря![]()
Тъжна работа,ей.
Ше зема да изпуша едва цигара и да лягам,че ми писна да мисля за оня...![]()
Брях,брях
Все едно имам заседнала в гърлото буца .. последния път като бях така се случи най-лошото .. знам ли,кво значи?![]()
"думи ненужни...само раняват........ "![]()
Брях,брях
Колкото и да ми е странно да го кажа - добре съм. Смяяяятай![]()
Hilary_![]()
ееехе,че ме израдва :ДПървоначално написано от Priceless
апъкк на мен ми е сиво![]()
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Направи си го розово. Оцвети го <33. Обичам да оцветявам. И розово обичам <3Първоначално написано от suunnseT
![]()
Hilary_![]()
щомм обичаш да оцветяваш,сме идеална комбина хехе :PПървоначално написано от Priceless
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Какенце имаш почти като моята прическаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
По темата:Той си признаПризна,че ме харесва и че иска да е с мен
Готов е дори да зае*е бъдещето си и да не замине за Гърция заради мен
Защо?!ЗАЩО по дяволите трябваше да става така?!
Цяла вечер се опитвах да му оправя настроението,а на края той ми каза "Само една твоя усмивка може да върне отново усмивката ми ... " Е усмихнах се,макар и на сила,а то к'во стана?!Той си замина
Просто не издържа и си тръгна
И защо?!Защото станах и изиграх 2 балади и 3 хора с един приятел и защото се снимах с него 2-3 пъти
Е к'во съм виновна,че не го бях виждала от август?!Мам*а му не искам последните ми няколко дена с това момче да са такива
Не искам да се чувствам виновна заради чувствата му ...
Мам*а му ... гадно ми е
Нямам търпение да дойде утре и да поговоря с него
Надявам се,че ще разбере и моята гледна точка и ще си оправим отношенията
![]()
..............................
Както и да е ... Лягам да спя,че главата ще ми се пръсне![]()
Батеее,още си чакам снимкитеи утре е мой ред да се жалвам и да се оплаквам
Имам нужда от теб,от съветите ти и от подкрепата ти и се надявам да се засечем възможно най-рано
(МЕЧКИИИ)
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!