- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
И ето пак се сетиха за мен,само щото им трябва услуга :/
Ама няма вече,да забравят .. че ще ме разиграват.
За ква ме взеха?Едва ли не,за кученце което изпълнява всичко!
Ама аз съм си виновна,че им търпя щуротиите.Никога не съм искала нищо в замяна,исках само разбиране .. ама и тва не получих.
Не са познали ! Не съм толкова наивничка и добричка,за квато ме мислят.
В крайна сметка,не съм добре,как пък един път не се сетиха да ме питат как съм?Как пък един път не се заинереваха,дали съм добре?Иначе мен обвиняват за всичко и на мен си изкарват всичко.Приятели ми се наричат.Хах..
И само тва да беше не ми стигат тия глупости,ми и с майка ми имам един куп пролеми.Оръзна ми,тя да определя какво да правя и какво да не правя в животеца си.То вярно,че още съм на 14,ама и тя прескочи границата на нормалното.Пък все ми повтаря,че имам глава на раменете си.Като имам,значи знам кво да правя !![]()
Ама аз съм си виновна за всичко.. оф,искам малко почивка,искам всичко да свърши и да започна на ново.Ама няма такава опция.Ще продължавам да се мъча,да изгладя всичко,сякаш с ютия![]()
![]()
Да, но ние силните можем да се справим с трудните изпитания в живота.Първоначално написано от 3oPuTy
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
както се пееше в една песен на ъпсурт - "деба мама му деба..." пфф скапан свински вирОс![]()
аз съм по-позитивно настроена от всякога,няма ден,в който да не се намери нещо интересно за вършене-направо съм като фурия..почивка много нямам,но не се оплаквам-предпочитам да върша повечко нещаПървоначално написано от valdesbg
А ти как си?Намери ли работа вече? :P
Инджи и Мехмед ш ги дават чак във вторник...ш си срежа вените![]()
![]()
+++Първоначално написано от snufff
![]()
Взе да ми омръзва ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
малко самотно.. всички спят![]()
Просто аз
ам ква глупост ше дават утреПървоначално написано от kindergarden
![]()
Знаех,че писането на дълги и чувствени "романи" ми се отдава,но този път надминах дори и собствените си очаквания!!!
![]()
Сега поне знам,че ще успея да го изненадам много приятно и ще му покажа,колко точно държа на него!!!
Леле толкова хубаво съм измислила всичкоИ писмото ... и снимките с посланията ... и сребърната ми верижка,която ще скрия в якето му (или между снимките в албума) ... Абе просто нямам равна ... *минутка за реклама*
Ма*ка му,най-после се поуспокоихЗа нещастие (обаче) не ми се спи,а трябва да лягам за да имам сили за утрешното купонче!!!
Имам намерение последните ни 3 дена да са най-хубавите,които сме имали до сега!А и как няма да са ... след като компанията ни е толкова хубава?!![]()
Както и да е ... За днес емоцийте ми дойдоха наистина в повечко,така че си лягам пък да видим дали ще успея да заспя![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Скукааааааа![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Приятел от кога беПървоначално написано от ShawnMac
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Убий ме , приятелко мрази ме , но съм влюбен в тебПървоначално написано от FancyGirl
![]()
Tub I t`nod erac tahw yeht yasПървоначално написано от ShawnMac
m`I ni evol htiw uoy![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
спи ми се![]()
ама,като легна почват да ми думчат на главата и кучето почва да лае,направо ще полудея
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ужасно ми се спи. :# А трябва да тръгвам на училище. :# И имам тест първият час :@ по най-отвратителният и умразен предмет :# :# :#
ПФфФ :@
Важното е, че днес ще се видим![]()
Мии скучно ми е,пия тъпи хапчета за свинския грип,заради брат ми,трябва да свърша толкова неща...ах,този мързел.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Оф,спими се,майка ми ме събуди в 9,а заспах в 3.Ся чакам и чакам да стане 12 .... бляя....
Брях,брях
ОООООООООО пак ми спряха сметкатаааа![]()
![]()
Като изключим товаа ... пак не съм много добре ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пааак ме събъдухаБахти кретените...
СПИ МИ СЕ -.-
снощи от лигня се прибрахме в 1h
ии сутринта ме събуди ония кретен от 8мия етаж *енгриииии*
'мрън, мрън, мрън ..'
само се прозявам, спи ми се супер много
ама сега докато не си оправя играта, няма да правя нищо друго ..
вчера 30 пъти се пребих
сега всичко ме боли о.О
ама така е .. като съм патица .. :Д
сега днеска пък ще напиша по всичко и цяла седмица
ще правя каквото си поискам ^^
^^ ^^ ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Vilencety ..ЧЕСТИТОО! (sun) Желая ви още много,мноого лювов! (:
По темата: Супеер съм! (*)
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....