- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Ооо днеска ми е супер харабийски ден . :P Станах си обяд,писахме си с лайното .. той излезе както usually още от сега () ама пък за това аз си отидох на солариумче и сега чакам да ми донесат от MC да се наям като прасее ..
![]()
И довечера ще си изляза като бял човек ще си направя едно стабилно кафенце и една разходчица и изобщо какво да иска човек повече .. аа ии интернета ми се оправи супер .
Дано не си скапя настроението за нещо до довечера,че ще се самоубеся.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Хубаво ми е, малко ме боли главата и ми се вие свят, ама е така от 2 дена вече, не знам кво да се правя. Ядосвам се на смотания си телефон, че пак се скапа, вече ме побърква. Цяла вечер ще си чета готината книга, а довечера може да изляза малко. Като цяло съм много щастлива.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Идеално.
Станах към обяд и след хубавите неща, които ми казаха вчера съм.. идеално![]()
Добре съм :P Преди малко се прибрах и след малко ще ходя до един магазин с майка ми![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Имам толкова много неща за вършене,ама ме хвана мързела.Нищо не ми се прави,ама няма как.След малко се започва голямото чистене.
оф нещо ми е супер кофтинямам настроение за нищо, а пък отделен въпрос е че ми е адски притеснено някфо :s
![]()
щастлива съм![]()
стискайте палци да не ни резнат и репетициите за седмицата,че ше се застрелям![]()
courtney каква книга четеш?![]()
тъпо,тъпо,тъпо настроение ..
не знам какво искам .. не се разбирам,
не мога да разбера чувствата си .. много зле :<
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Чувствам се перфектно![]()
![]()
Вчера той ме покани на срещаА като се сетя, че мислех, че никога няма да ми обърне внимание
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
искам да катеря <3333
нищо вече не ме интересува, само искам да си спортувам :X
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
ОООФ ! Ужасно. Грррр.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Обеснявам на идиот в булфлийт как се игнорира.
И май ще докладвам за сийтъри и мултаци там...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много ми е добре.Изчистих и сега съм доволно щастлива,че мама няма да ми вика.
добре съмпреди малко се прибрах,беше много яко
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
"Завръщането на Дългия Джон Силвър на Острова на Съкровищата" второ действие![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ташаккеф ми е май
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
голямо мотане пада днес-ужж четаа ама колко е истина ще си проличи утре на контролното![]()
мале усещам как ще ми мине утре деня неусетно,особено след като ще съм съм със златото-като се заговорим спирка нямаме и ввинаги си изкарваме отлично..ама така е с хората,с които сме близки 5 години и повече![]()
сега имам да чета още ама май ще ставамм,че готвя нещо за вечеря,а после трябва да си взимам душ и да поспя![]()
DAMN !
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Безгрижно ми е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Да се оправя. Хххх.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
щастлива съм! весело ми е! времето е страхотно, всичко е страхотно! ей, че ми е готино!!!![]()
![]()
обичам всичко, обичам себе си, обичам него, обичам пирятелите си, обичам наще, обичам този компютър и бюрото си обичам... и дори учебника по история с 389 страници![]()
![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:64350416[/vbox7]
ОБИЧАМ !!!![]()
Hilary_![]()
Болна съм![]()
![]()
Затворена... между 4 стени... на хляб и вода...единствен приятел- компа![]()
![]()
И все пак се забърках в тъпите филми без дори да искамЩе сритам нечий задник усещам аз
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Първоначално написано от kombarka
охо философе![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.