- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
къса ми се сърцето ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
А супер съъъм !!
Очертава се утре вечер да се ходи на билярд,тва ме радва![]()
йок машалаПървоначално написано от haritov
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Обзета от няква странна и неоснователна/може би/ параноя![]()
Мм незнам .. сякаш настроението ми се скапа,празно ми е .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
DAAAAMN![]()
![]()
![]()
![]()
искам си при тяяях ;(
цяла седмица няма да ги видя
пфу пфу
утре ще бъде супер весел ден
разбира се пак ще се мотаем където ни видят очите :Д
въпреки, че утре като отидем там
едва ли ще се приберем без инциденти :Д
в сряда женкса вечер ^^
ще ги видим тези новите какви ще са
изглеждат приятни ..
нали са от 7мо де :Д
к'во говоря и аз :Д
поне ще е супер забавно
охх от сега ме напушва смях като си представя
какво ще е в следващите 2 дни ^^
а след 2 седмицииии <33
^^
вече броя дните ^^
*партииии*
не не не, дори не мога да си представя какво ще става като отидем там :Д:Д
и ония лигльо не съм го виждала от половин година о.О
като ме види няма и да ме познае :Д
заканил се е да ме мята в басейна :Д:Д
рофл
охх тая вечер ми е толкова приятно, весело, щастливо ^^
само дано съм жива след тия 2 седмици ..
:Д
не ми се мисли той к'во е способен да направи :Д:Д:Д
чак ме е страх (ама хубав страх :Д)
*парти, парти, партиии*
СУПЕР ЩАСТЛИВА СЪМ ^^
няма по - щастлив човек от мен в момента ^^
аа и утре трябва малко да помрънкам да ме заведе в паркчето, щото миналия път шибания дъжд 'сичко провали о.О
този път ако ще и градушка да вали ще го завлача с мен към парка :Д
<33
^^ ^^ ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Супер якоооо![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е хубав....![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Пф. Трябва да влизам да се къпя. Чете ми се някаква книга, ама .. не знам каква точно ;/ . Искам да изляза някъде, искам да се видя с .. много хора .. хххх ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Гледам тука пускате често клипчето на Сашо (Горе Главата) я кажете кога чухте за песента май като излезе клипа а ? Колко от вас го поткрепиха с смс за клипа му по Voice ? Колко от вас го подкрепиха с смс за да получат песента със супер качество ?
p.s. Раздразнен съм леко и ме дразни това като някви фейкове ми се правят на големите фенове
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Еми как да съм, добре... смисъл... нормално... Бивам, ма може и да съм по-добре, де... оф, ебаси глупавата песен дават по тва радио... Сега много мисля, хмм... добре съм, да...![]()
еlsy![]()
Така. Предполагам, че за мен се отнасяше.Първоначално написано от Faces
Не виждам нищо лошо в това да ми харесва песента. Или само "големите фенове" имат право да я слушат?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ами уморена съм много ама много и за това си лягам :#Лека на всичко
![]()
Иначе ми е тъпо ,защото утре не знам как ще направя тоя тест :#![]()
Хаха sorry Priceless не се отнасяше за тебе айййттт аз ако имах някого предвид директно щях да му го кажа.Не всеки има право да я слуша ама ми е супер смешно хора дето до вчера не знаеха кой е Сашо днеска да са "тру" феновете и да ми се кълчат "ааа мойта песничка мойта песничка"
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Тей ли бе?Щото аз друг не видях да я е пускал, ама .. добре, така да бъде
![]()
Hilary_![]()
На БЕ ще говориш на селйовците от махалата аййттт и като не си гледала постовете проблема е изцяяялооо твой и не виждам кво ме занимаваш кое било и кое не било за тебе гледай си напредятаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Не съм длъжна да следя постовете на всички. ;]
Hilary_![]()
Ми тогава не се изказвай така за неща за които не знаеш така сигурно
![]()
Ама ще си се изказвам.![]()
Hilary_![]()
Умирам от скука, но... очевидно съм все още жива.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ае ако щеш и рецитирай дреме ми ама като не е замесен ника ти в някой мой пост недей да твърдиш кое било за теб и кое не далеч не е на място казано
![]()
Еми хубаво. Тогава същото, което казах, се отнася заа .. този, за когото си го казал. Така някак си повече ли ти харесва?
Hilary_![]()
Когато спомена нечий ник тогава някой ще ми се обяснява иначе работата става малко гузен негонен бяга
![]()