- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
пийвам си бирика и ми е добре , петак сам съм си в нас ебати тъпнята ........
Слушам песни на рап нация и си се кефя на макс![]()
продължавам да го чакам да се сети за мен...как можах точно него да си харесам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
спи ми се ;\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
газил ме валяка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
М .. по-добре едва ли бих могла да бъда !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И пак се убеждавам, че той е моето всичко...![]()
![]()
smiirnoff взимаш ми думите от устата (клавиатурата буквално казано)![]()
Днес на мен ми е втори ден в който всичко ми е сиво, скучно, безинтересно, тъпо, бавно, безсмислено, грозно, мрачно, мъгливо, отчайващо, празно, еднообразно... и т.н. и т.н.
И нааай-гадното е, че се правя, че нищо ми нямаС приятели се държа както всеки ден, в нас с нашите също.. В чатовете също си се държа както винаги.. Не знам защо го правя и защо въобще се старая да се правя, че всичко ми е наред и съм добре... Гадно ми е, празно ми е и не намирам смисъл в нищо. Имам усещането, че освен празнота друго не мога да почувствам. Все едно всички емоции се изпариха
ПП: Не съм си виждала усмивката на живо от три дниТова е защото още тогава усетих, че нещо ще стане и ми се развали настроението..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И по хубави дни е имало.
Надявам се нещата, които тя каза да са истина.
Не ме интересува какво ми приказва той. Културно му обясних, че не се интересувам от въпросните неща. Досадно ми е.
Постарах се особено за една кандидатура за работа. Дано свари HR мениджърката в добро настроение в понеделник![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
еми малко ми е гадно, харесвам едно момче което очевидно не е заинтересовано...излизаме в една компания от 10тина човека и той никога не ме заговаря пръв, а когато аз го заговоря той не ми обръща кой знае кво внимание, ем кво да се прави...то е ясно че никога не става това което аз искам![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
джъмби .. ако Омрем ще е по - хубаво
Боже, няма ли кой да ми оправи скапаната депресия
защо всичко се преобърна ?!
знам защо
защото
...
защото така е устроен света
трябва да си направиш къщичка
толкова хубава
ама после идва торнадо/земетресение/наводнение/пожар/извънземни
и къщата го духа ..
отива си, ей така се измита за секунди
после си построяваш нова
но само ако имаш желание
..
аз нямам
мисля да постоя без къща известно време
нямам желание дори за колибка ..
пфу пфу
колко глупаво се изразявам
така е ..
глупаво
дори да мисля
да гледам
да дишам
(последните три израза, звучат като в някой ..
смотан филм о.О)
пфу пфу
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Тъжно ми е... и се питам докога така?!![]()
![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
видях,че ми е звъняял ,но аз като примерна шматка съм си забила телефона на другия край на стаята...звъннах аз-тела му извън обхват-сигрно си е пътувал,преди малко получавам смс,че телефона му вече е включен и сега при най-малкият звук за смущение в сигнала ми подскача отвътре..искам да го чуя,но няма пак да звъня пък![]()
иначе добре съм,малко се депресирах ама мисля,че такова настроение не подхожда на хубавият ми мързелив ден у нас..просто слагам голяматана лицето си и продължавам нататък
неиздържах,потърсих го...пак се скарахме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ох мн съм зле
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smiirnoff,![]()
Тц.. тц.. тц... най-мразя като се влюбя x.X Дейба.. днес на работа... стууууд.. умора... куреста работа.. общо взето. Аааа, да забравих.. с главоболие съм... x.x
Балканджи- Моля те
Моля те остани,
любовта не е само спомен
Някъде там тя стои -
като скитник бездомен
Моля те остани,
любовта не е само спомен
Някъде там тя стои -
като скитник бездомен.![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Аеееееее да се гърмят всички не ми дреме вече .Пффф аз само с глупости ще се занимавам . .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ми бивам, като се има предвид, че след малко ще почвам да чета една книжка... малка, сладка...![]()
еlsy![]()
Раздавам правосъдие из форума ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ааа поредната страхотна вечер мога да заспя спокоен и щастлив![]()
![]()
А следобеда ми беше много интересен благодарение на една съфорумничка която тука не се е мяркала скоро мерси много смехуранке избухнахме си яко
А вечерта беше супер благодарение на моето бебче
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
чакам да стане 8 и да ми идва рейса и малко да се оттърся от всичко,очертават се два спокойни дена![]()
Повече няма да пия... !
Първоначално написано от KiNgGRaND
Вярваш ли си ?![]()
По темата - тъпо... въртя тука едни далаверии се моля да станат хахаха. Таа стискайте палци
![]()
Ииии се надявам наще да не ме замъкнат на къщата днес, че в тоя студ, ма*ката си е*ало xD